CS:GO
Sazka Fantasy

Ohlasy po Sazka Fantasy podcastu: SVK reprezentace zná termín premiéry, Kaparzo jednal se SINNERS

Ohlasy po Sazka Fantasy podcastu: SVK reprezentace zná termín premiéry, Kaparzo jednal se SINNERS
3. 6. 2021
  |  

V dnešním Sazka Fantasy & eLEAGUE podcastu padla od trenéra slovenské reprezentace informace o premiéře, která celek čeká! Dle slov KETUBORA by jeho výběr měl v sobotu v přátelském zápase vyzvat Srbsko. Další zajímavou informací bylo potenciální jednání mezi Kaparzem a SINNERS.

David "Frozen" Čerňanský, Tomáš "System" Zemko, Ľuboš "HenkkyG" Ilko nebo duo z organizace BRUTE Adejis & Matys. Jen výčet části jmen, které KETUBOR nominoval do širší sestavy zvolil a na našem webu jsme o tom před pár týdny informovali. Část z nich se postupně bude objevovat v sestavě na různých turnajích. Úvodní oficiální zápas by měla reprezentace odehrát v sobotu proti výběru Srbska, vysílat by jej měla Chuck TV. Doporučuji obzvláště poslední pasáž podcastu před rozloučením, ve které padala emotivní a pozitivně laděná slova od jindy tvrdě vyhlížejícího matadora, na jehož sociálních sítích se dozvíte o přesném čase zápasu reprezentace Slovenska.

Michal "KETUBOR" Csontoš také prozradil, že po konci v SINNERS měl možnost jít do evropského velkoklubu mousesports jako asistent trenéra. Vše však bylo podmíněno zpětným stěhováním do Evropy. A jak slovenský trenér rád říká, v Austrálii žije skvělý život a s další změnou bydliště nepočítá.
V Sazka Fantasy podcastu také přišla řeč na to, že David "KAPARZO" Lacina byl v jednání se SINNERS o potenciální pozici trenéra domácí jedničky. Podle všech informací ale situace nedopadla z několika blíže (ne)specifikovaných důvodů. Jedním o kterém analytik Sazka eLEAGUE mluvil byl, že v době námluv měli SINNERS tuto roli vyřešenou.

A ideální Sazka Fantasy na víkend? Bananides, který patří k nejlepším expertům domácí scéně ve skládání sestav volí po 7. stejného snipera, českou legendu Tomáše "oskar" Šťastného a na HS Mastera Maxe "SHOCK" Kvapila, o kterém KETUBOR na streamu pronesl, že na své roli patří k nejlepším ve střední Evropě.




Streamerka Miley naopak na pozici snipera zvolila hráče eSuby Dominika "blogg1s" Janitu, takový KETUBOR volil hráče eEriness heikkoLa. Na bomb specialistu přinášíme exkluzivní tip na in-game-leadera leckra nebo the eLiVa.

Pokud si chceš taky sestavit soupisku, můžeš do nedělního odpoledne zde.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.