CS:GO

Odpoledne startuje semifinále Sazka eCUP. Kdo udělá klíčový krok v cestě za titulem?

Odpoledne startuje semifinále Sazka eCUP. Kdo udělá klíčový krok v cestě za titulem?
13. 7. 2022
  |  

Semifinálový den Sazka eCUP 2022 je tady. Komu se podaří postoupit do finále, jehož vítěz si odnese 100 000 korun? Od 16:00 vstoupí do hry SINNERS, kteří se utkají s eSubou, poté jdou do hry ENTEPRIRSE, na které čekají hráči Cryptova.

 


Od 16:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz můžete sledovat semifinálové bitvy probíhajícího turnaje Sazka eCUP, ve kterém celkově 12 týmů bojuje nebo bojovalo o 250 000 korun. 

Dnes uvidíme ve dvou semifinálových zápasech 4 celky, které chtějí aspirovat na titul. Podaří se některému z "outsiderů" porazit favority, jenž si zažili finále Sazka eLEAGUE Spring Split 2022?

SINNERS vs. eSuba

Tým eSuba včera dokázal uspět proti Dynamo Eclot, které bylo oslabené o dva hráče, a padlo 1:2. Vítězství chutná o to víc, že eSuba má rozjetého Martina "zur1se" Slámu, který z hlediska individuálních statistik patří mezi nejlepší v turnaji.

Proti bude pětice hráčů SINNERS, kteří včera sice zdolali Outsiders23 jen tak tak po dvou prodlouženích, o favoritovi však nemůže být bezesporu ani pochyb. Pokud si však sedne dobře střílející a hrající tým eSuba, a SINNERS nebudou mít svůj den, mohli bychom se dočkat překvapení.

Cryptova vs. ENTERPRISE

Večer budeme sledovat rozjetou Cryptovu, která dokázala smazat Entropiq Prague a dvojicí nových hráčů sahá po dalším skalpu. Podaří se porazit vicemistry jarní části ENTERPRISE? 

Cryptově pomohla posila Martin "beryP" Beránek, jenž v souboji s Entropiq Prague přesáhl K/D 2,0.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.