CS:GO

Nucená změna v Dark Tigers! Z osobních důvodů končí Feki a vrací se JARO

Nucená změna v Dark Tigers! Z osobních důvodů končí Feki a vrací se JARO
18. 9. 2021
  |  

Za Dark Tigers by již v neděli měl nastoupit navrátilec Peter "jaro" Rauch, který vedl tým v minulém roce. DTG stále bojují o udržení nadějí na play-off a takovýto impuls je může nakopnout.

Dávid "Feki" Fekeč končí z osobních důvodů v Dark Tigers a nenastoupí do dalších zápasů, které na tým čekají. Náhradu vedení našlo v podobě bývalého in-game leadera eSuby jara.
"Náš kapitán Dávid "FEKI" Fekeč nás v týždni informoval o tom že z rodinných dôvodov nebude môcť pokračovať v aktívnom hraní. Preto sme ihneď začali uvažovať o hráčoch ktorý sú free a ideálne máme s nimi už nejaké skúsenosti. Vzhľadom na to akú úlohu v týme FEKI mal bol pre nás Peter "JARO" Rauch prvá a logická voľba," uvedl pro Sazka Esport majitel organizace Branislav Kovačovic.

Jednadvacetiletý Slovák naposledy vedl během první části sezony 2021 eSubu. Ještě předtím však působil v několika zajímavých českých a slovenských sestavách, včetně Dark Tigers v roce 2020. Do toho má také titul Mistra ČR s týmem eXtatus.

Dark Tigers
Feki si během 4 kol Sazka eLEAGUE připsal remízy s eEriness a Entropiq Prague a 2 porážky. Dohromady nasbíral 97 killů a 160 smrtí, celkově tedy K/D 0.61.

Na Dark Tigers čekají klíčové zápasy se Sampi a v posledním kole s BRUTE, které mohou rozhodnout o osudu tohoto celku po základní části. Poslední dva týmy totiž míří do baráže, dalších 6 do play-off, kde se budou prát o místenku na ForGames.

Další zápas DTG v Sazka eLEAGUE
Utkání mezi Dark Tigers a Sampi můžete sledovat v neděli od 20:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz a také našich sociálních sítích. Peter "jaro" Rauch se tak své premiéry dočká během 24 hodin od oznámení návratu.

Hráči Sazka Fantasy by neměli zapomenout vyměnit případně své sestavy, pokud se v nich, dnes již bývalý, hráč DTG nachází.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.