CS:GO

NEOFRAG bude chybět SINNERS v souboji s eSubou. Do akce s největší pravděpodobností naskočí tomkeejs

NEOFRAG bude chybět SINNERS v souboji s eSubou. Do akce s největší pravděpodobností naskočí tomkeejs
22. 9. 2021
  |  

Adam "NEOFRAG" Zouhar nepomůže SINNERS minimálně v dohrávce zápasu proti eSubě od pátečních 16:00. Naskočit by měl trenér tomkeejs.

SINNERS mají o dva zápasy méně, než dosavadní lídr tabulky Sazka eLEAGUE, celek ENTERPRISE. V pátečních dohrávkách se tak bude chtít česko-slovenská jednička dostat minimálně na úroveň druhého postupujícího přímo do semifinále.

V cestě kromě soupeřů z eSuby a Entropiq Prague bude také chybějící podle oficiálních informací Adam "NEOFRAG" Zouhar. Ten by měl SINNERS scházet minimálně na první BO2 sérii proti eSubě. Důvodem by měly být logistické potíže a cestování hráče s nemožností dostavit se na zápas.
Pro dohrávaný zápas se nabízí několik možností náhradníků. Tím, že SINNERS tuto skutečnosti oznámili dopředu, mají příležitostí více, než kdyby se jednalo o situaci na poslední chvíli.

Přesto je však ve hře také návrat Tomáše "tomkeejs" Tomky na server jako hráče (nejpravděpodobnější varianta). Aktuální trenér domácí CS:GO jedničky sice oficiální zápas už nějakou dobu nehrál, nicméně se dost možná startu v Sazka eLEAGUE velmi brzy dočká.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.