CS:GO

Milionový Matys prodán, ale hraje stejně za ENTEPRISE? Hráč je na soupisce na nedělní Sazka eLEAGUE

Milionový Matys prodán, ale hraje stejně za ENTEPRISE? Hráč je na soupisce na nedělní Sazka eLEAGUE
5. 5. 2022
  |  

Velmi zvláštní situace se rýsuje v rámci zápasu ENTERPRISE s Entropiq Prague. Oficiálně prodaný hráč Matúš "matys" Šimko zatím za Sampi nenastoupí, po přestupu si opět zahraje za ENTERPRISE, kde zůstal na soupisce pro nedělní Sazka eLEAGUE.

Veledůležitý a velmi divácky zajímavý zápas nás čeká v rámci 4. kola Sazka eLEAGUE mezi ENTERPRISE a Entropiq Prague. Důležitý zápas o co nejvýhodnější pozici v základní části bude mít velmi zajímavý podtext. Mělo jít o první utkání v lize, kde už neměl figurovat Matúš "Matys" Šimko v sestavě ENTERPRISE, opak ale nejspíš bude pravdou.

Matys měl přestoupit za milionovou sumu do Sampi, přesto však na premiéru v novém dresu bude čekat o něco déle. Navíc se sám GuardiaN vyjádřil o tom, co samotnou novou sestavu čeká

Hvězdný hráč by měl naskočit do zápasu proti Entropiq Prague, kteří se rozjeli ve 3. kole a s rakousko-německým duem se pokusí o comeback mezi tuzemskou elitu. Nyní by mohl otestovat své kvality na těžkém domácím soupeři. 

ENTERPRISE měli možnost nahlásit nového hráče sestavy v rámci přestupů, což se však 72 hodin (teoreticky se může stále stát do dnešních 18:15) před zápasem nestalo a tím, že slovenský hráč ještě figuroval na soupisce, může do zápasu nastoupit "jakoby se nic nestalo". Samozřejmě s otázkou toho, co na to říká nový Matysův zaměstnavatel.

Může se teoreticky ještě stát, že ENTERPRISE nahlásí méně než 72 hodin před zápasem náhradníka, toho však musí schválit i soupeř, tedy Entropiq Prague. 

Zdroj úvodní fotografie: Sampi.Tipsport

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.