CS:GO

KWERTZZ před eSubou: Momentálně u nich nevnímám takovou sílu jako dříve

KWERTZZ před eSubou: Momentálně u nich nevnímám takovou sílu jako dříve
21. 5. 2021
  |  

Blíží se dost možná klíčový zápas pro oba celky. eSuba i BRUTE se snaží vylepšit svoji pozici po polovině základní části a již nesmějí zaváhat. Jejich vzájemný duel bude možné sledovat v neděli od 15:00 na twitch.tv/eleaguecz a také Sazka Esport. Ještě předtím jsme ale vyzpovídali snipera BRUTE KWERTZZe, který mluvil o aktuálním rozpoložení týmu i cílech.


Jaká je aktuálně v týmu panuje nálada v posledních týdnech po zajímavě rozjeté ESEA lize a lehkém klopýtání v Sazka eLEAGUE? 

Nálada je v pohodě. Snažíme se podávat co nejlepší výkony, ať už se jedná o Sazka eLEAGUE nebo ESEA.

Po pádu z ESEA Advanced aktuálně v ESEA Main držíte skóre 4:0. Je postup zpět do vyšší divize hlavním cílem?

Dostat se zpět do Advanced je naší prioritou a cílem. Samozřejmě se bavíme o short-term cíli. Obecné cíle máme vyšší.

Pojďme na domácí scénu. Čtyři odehraná kola, 4 získané body. Jak jste zatím spokojeni s průběhem Sazka eLEAGUE 2021 Split 1? 

Řekl bych, že s našimi výsledky vyloženě spokojeni nejsme, ale snažíme se. Osobně jsem poslední dobou moc neměl formu kvůli stěhovaní, apod… Ale už se pomalu blížím do závěru, takže se budu moct opět plně soustředit na CSko. Velké díky patří i mým spoluhráčům, kteří dokázali i bez mé pomoci zahrát neskutečně.

Podle mnohých právě nyní vypadá tabulka dost podobně tomu, jaké byly predikce na její finální podobu v závěru Splitu, souhlasíš s tím nebo třeba konkrétně vás vidíš výš?

Přiznám se, že jsem ani žádné predikce nesledoval, takže nemohu posoudit… Nicméně do play-off se rozhodně probojujeme a to je důležité.

V neděli vás čeká zápas s eSubou. Jak je vnímáš jejich aktuální sílu a na co máme jako diváci těšit? 

V eSubě momentálně nevnímám takovou sílu jako dříve. Mají kvalitní hráče, každý hraje hezky, ale to my taky. Zápas bude dle mého vyrovnaný. Diváci si můžou užít moje missy s AWP.

Jde o klíčový zápas základní části pro tento split?

Věřím, že ano.

Kromě eSuby vás čekají ještě Entropiq a eEriness, na kolik bodů si z těchto 3 zápasů věříte?

EIQ jsou dost silní dle mého a doufám v minimální výsledek 1:1, s eEriness by to pak mělo být jednoznačně 2:0.

Koho aktuálně vidíš jako vašeho největšího oponenta v boji o co nejlepší umístění a výchozí pozici? Ať již jde o základní část, tak play-off?

Musíme zahrát dobře proti eSubě i Entropiq.. Asi tyto dva týmy.

Zda se KWERTZZova slova podaří BRUTE naplnit můžete sledovat v neděli na twitch.tv/eleaguecz, ještě předtím doporučujeme naše preview nadcházejícího víkendu, včetně videopreview.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.