CS:GO

Král návratů! Stinx po měsíci oblékne opět dres eEriness

Král návratů! Stinx po měsíci oblékne opět dres eEriness
1. 9. 2021
  |  

Trvalo to něco přes 30 dní, ale Matěj "Stinx" Štorek je zpátky v eEriness. Více než pozoruhodný příběh bude mít za cíl jediné, přinést po necelém roce první body v Sazka eLEAGUE do zmíněného týmu.

Hrál v eEriness na podzim 2020, následně se vrátil v červnu, aby tým zachránil v baráži, opět skončil a odešel do DEFEATERS. V týmu vydržel však jen 35 dní a nyní se hlásí na známé adrese.
Ve svém posledním působišti se účastnil 1. Tipsport COOL ligy a Y-Games Pro Series, právě v první zmíněné soutěži DEFEATERS s eEriness padli 0:2.

Ač to může vypadat při nejmenším zvláštně, přesně tohle je něco, co eEriness potřebují. Vzpruha před potenciálně klíčovými zápasy s BRUTE a Dark Tigers může být podobnou, jako v poslední baráži. Zde naskočil Stinx jako eso v rukávu a měl po 7 porážkách v základní části tradiční domácí organizaci v lize zachránit. Povedlo se.
V tuto chvíli jsou eEriness po dvou porážkách opět namočeni v barážových vodách, stejně jako zmínění BRUTE, společně s nimiž totiž mají skóre 0:0:2 (0 bodů). Za zbývajících 5 duelů, včetně vzájemného, se dá ale nasbírat několik bodů, které mohou být klíčové.

Zdroj úvodní fotografie: eclot.eu

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.