CS:GO

Konečné pořadí Sazka eLEAGUE a přehled týmů, které uvidíme v dalším Splitu

Konečné pořadí Sazka eLEAGUE a přehled týmů, které uvidíme v dalším Splitu
21. 6. 2021
  |  

Jarní část Sazka eLEAGUE CS:GO skončila. Vítěze v podobě SINNERS známe, ale nyní přinášíme kompletní přehled týmů a jejich umístění. Stejně tak jako účastníky 2. Splitu.

Ve výsledku překvapením nebylo, že se šampiony opět stali hráči SINNERS, kteří dokázali zvládnout finále s Entropiq Prague. V souboji o bronz se nakonec radovali Sampi, kteří na 3 mapách přetlačili obhájce stříbra ENTERPRISE.

Pořadí po play-off 1. Splitu Sazka eLEAGUE:

  1.  SINNERS
  2.  Entropiq Prague
  3.  Sampi
  4.  ENTERPRISE
  5.  eSuba / BRUTE
eSuba a BRUTE se staly poraženými ve čtvrtfinále a jejich cesta úvodní části letošního ročníku tak skončila. Cíl v podobě vyhnutí baráži byl u BRUTE splněn, eSuba však zajisté mířila do TOP 3.
Koho uvidíme ve 2. Splitu? Baráž určila, že česká organizace s mezinárodním osazenstvem Cryptova končí, protože nedokázala zvládnout zápasy s eEriness a posléze také s Dark Tigers.

Právě zmíněné 2 celky, se kterými si Cryptova nedokázala poradit, jsou postupujícími z baráže do 2. Splitu Sazka eLEAGUE 2021, ze kterého si vítěz odnese rovno 500 000 korun. Dark Tigers se vrátí po necelém roce do největší česko-slovenské ligy. 

Účastníci 2. Splitu Sazka eLEAGUE 2021*:

  1.  SINNERS
  2.  Entropiq Prague
  3.  Sampi 
  4.  ENTERPRISE
  5.  BRUTE
  6.  eSuba
  7.  Dark Tigers
  8.  eEriness
*Účastníci na základě umístnění v 1. splitu, tedy udržení příslušnosti, nebo postupující z baráže. Týmy se teoreticky mohou změnit v případě, že nějaký z celků nebude mít zájem pokračovat.
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport