CS:GO
Sazka Fantasy

Koho poslat do 5. kola Sazka Fantasy? Adejis jako nový bomb specialista, MATYS HS Master

Koho poslat do 5. kola Sazka Fantasy? Adejis jako nový bomb specialista, MATYS HS Master
16. 9. 2021
  |  

S blížícím se startem nového kola Sazka eLEAGUE přichází také možnost tvorby sestav ve fantasy lize. Koho poslat do 5. kola?

V neděli proběhnou 3 zápasy 5. kola, čtvrtý mezi eSubou a SINNERS je odložen a o termínu dohrávky budeme informovat. I tak ale můžete posílat do svých sestav hráče z těchto dvou celků. Už nyní je tato možnost k dispozici na webu sazkafantasy.cz, kde i v nedělním kole můžete bojovat o 9 100 korun.

Postavte nejlepší CS:GO sestavu zde

Vzhledem ke složení zápasů bychom doporučovali klasiku na sniperu v podání Tomáše "oskar" Šťastného nebo Davida "forsyy" Bílého, kterého bude v barvách ENTERPRISE čekat souboj s týmem eEriness.

Pokud hledáte ideálního hráče v pomeru cena/výkon, tak je jím jednoznačně HeadShot Master MATYS. Když už jsme v táboře ENTERPRISE, tak do léta platilo spojení "the eLive = bomb specialista", ale s výměnou rolí už to tolik neplatí a tuto pozici přebírá In-game leader Adejis, který však zároveň velmi často chodí pro Entry killy. Případně bychom mohli zvolit alternativu v podání In-game leadera Entropiq PragueLeckra s cenovkou 17,0 milionu.

V případě Entry Fraggera bychom se nebáli jít cestou sice dražšího, ale neméně kvalitního NEOFRAGa. Na Pistol Guru bychom doporučili rukt0 ze Sampi za 16,5 milionu.
Jak se přihlásit do SINNERS žebříčku na CS:GO Sazka Fantasy?
Pokud jste fanoušci týmu SINNERS, můžete na webu přidat také promo kód "sinners" a zařadíte se automaticky do žebříčku o speciální ceny této organizace.

První zápas startuje už v neděli od 13:00, tak nezapomeňte fandit!

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport