CS:GO
Sazka Fantasy

Koho na 6. kolo Sazka Fantasy? ZEDKO, Dytor a forsyy vytvoří skvělou kombinaci

Koho na 6. kolo Sazka Fantasy? ZEDKO, Dytor a forsyy vytvoří skvělou kombinaci
19. 9. 2022
  |  

Předposlední (6.) kolo základní části Sazka eLEAGUE se rychle blíží. Koho vyslat do bojů v rámci fantasy? Radí redaktor a expert Vojtěch "Wango" Pres.

Na webu Sazka Fantasy můžete stále tvořit soupisky pro nadcházející 6. kolo Sazka eLEAGUE, ve kterém uvidíme opět čtveřici nesmírně zajímavých zápasů. Jak se ale vypořádat se 100 milionovým budgetem pro tvorbu soupisek pro populární Fantasy? O své názory se podělí redaktor Vojtěch "Wango" Pres:

Sestavu otevírám dvojicí hráčů SINNERS Esports. Konkrétně jde o Jindřicha "ZEDKO" Chybu, jehož kvality by se měly projevit v roli HS Mastera a ostříleného Davida "forsyy" Bílého na snipera.

Největší wildcard bude patrně role Dominika "NIO" Maxiana z celku Dark Tigers, přesto věřím, že jde o kvalitního hráče, který by mohl hrát na straně týmu proti DNE prim.
Sestava Vojtěcha "Wango" Prese na 7. kolo Sazka eLEAGUE
Na pozici Entry Fraggera volím naopak hráče Dynamo Eclot Martina "Dytor" Handla, který dlouhodobě ukazuje nadstandardní výkonnost a jeho kvality, které převyšují ve většině hráčů ostatní, by měly tentokrát také stačit.

Posledním dílkem do skládačky je s cenovkou 17,5 milionu Martin "BeryP" Beránek z celku Cryptova, která v dost možná nejvyrovnanějším zápase kola vyzve eSubu. 

Hráči v sestavě:

David "forsyy" Bílý
Jindřich "ZEDKO" Chyba
Dominik "NIO" Maxian
Martin "Dytor" Handl
Martin "BeryP" Beránek
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.