CS:GO
Sazka Fantasy

Koho do 1. kola Sazka Fantasy k eLEAGUE? forsyy se ukáže, Dytor jako vycházející hvězda

Koho do 1. kola Sazka Fantasy k eLEAGUE? forsyy se ukáže, Dytor jako vycházející hvězda
7. 4. 2022
  |  

Pokládáte si otázku, koho napasovat do úvodní sestavy Sazka Fantasy pro 1. kolo Sazka eLEAGUE, ve kterém budete společně s dalšími trenéry bojovat o 9 100 korun? Vybíráme potenciální hvězdy zápasů.

Při výběru hráčů do Sazka Fantasy sestav je důležité myslet na několik věcí, ať již jde o aktuální formu, soupeře daného týmu či vývoj bodů a cena hráče. První kolo přináší několik specifik, utkávají se dva nováčci (Dynamo Eclot a Inside Games), favorizovaní Sampi jdou na nepříjemné Dark Tigers, eSuba a ENTERPRISE jsou více než vyrovnanými soupeři. Stejně tak je otázka, v jakém rozpoložení do turnaje vstoupí jak Entropiq Prague, tak SINNERS.


Do sestavy na pozici snipera bychom s největší pravděpodobností doporučili forsyyho, případně jednu z levnějších variant v podání capseNa nebo zur1se. V případě prvního jmenovaného jde o záruku kvality, dva další se utkávají v zápasech, které by jejich celky měli jasně zvládnout a oni jsou hvězdní hráči.
Sestava redaktora Sazka Esport Vojtěcha "wango" Prese pro 1. kolo Sazka Fantasy v rámci Sazka eLEAGUE
Role headshot mastera dříve velmi seděla SHOCKovi, NEOFRAGovi nebo Matysovi z ENTERPRISE. Letos by nemusel být špatnou volbou ani Dytor, který se ukazuje v dobrém světle a oficiálně podepsal s Dynamo Eclot kontrakt.

S cenovkou 18,5 milionů se zdá, že by s pistolemi mohl kralovat Lukáš "Levi" Bouřa, i proto, že eSuba patrně bude tahat lehce za kratší konec provazu a bude přicházet na pořadí dne řada force buy. U Entry Fraggera se dá opět využít jeden ze sniperů, ale stejně jako v případě bomb specialisty doporučujeme zejména čerpat inspiraci z úvodního kola Sazka eLEAGUE, podle toho, jak se bude hra vyvíjet. 


Program úvodní kola Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.