CS:GO

Klíčová bitva pro oba! eEriness a BRUTE otevřou v neděli 3. kolo Sazka eLEAGUE

Klíčová bitva pro oba! eEriness a BRUTE otevřou v neděli 3. kolo Sazka eLEAGUE
3. 9. 2021
  |  

Možná zápas podzimu pro oba celky. BRUTE i eEriness vědí, že jsou namočeni v potenciálních barážových vodách a nyní musí nepříjemný trend změnit.

Uspějí BRUTE, kteří kompletně během léta změnili koncepci nejen v CS:GO týmu, ale organizaci jako celku nebo tradiční domácí organizace eEriness, která se na poli FPS titulu nedaří pořádně prorazil mezi elitu? Zápas 3. kola Sazka eLEAGUE S2 2021 startuje v neděli 5. září od 13:00.

Úvodní zápas 3. kola Sazka eLEAGUE
Mladí hráči doplnění o zkušeného Ondřeje "EYO" Šťastného, který stále dokazuje, že nepatří do starého železa, sice ještě nebodovali, ale nepodali špatné výkony ani proti SINNERS, ani během posledního víkendu se Sampi.

Právě v posledním zápase si BRUTE vybrali pořádnou dávku smůly, kdy z bitvy se Sampi nebrali ani bod i přesto, že zápas měli na Infernu velmi dobře rozehraný.
Kromě EYA by se pozornost měla ubírat také směrem sedmnáctiletého Masaker1se, který velmi znepříjemňoval soupeřům práci, stejně jako na Entry hrající Adam "w0lf" Antoš. Pokud mladí hráči ukáží svoji dravost a EYO je zároveň udrží na uzdě, BRUTE budou mít z velké části vyhráno.

Na straně eEriness se v posledních dnech opět dějí zajímavé věci. Tým opustil Lueg a náhradu organizace našla v podobě navrátilce Stinxe, který by měl přebrat částečně roli AWP a držet ji napůl se zkušeným Destym. Právě návrat dvaadvacetiletého hráče může být impuls, který eEriness potřebují v cestě za záchranou a udržení příslušnosti nejvyšší domácí ligy až do jara 2021.
Tradiční domácí organizace se ale v Sazka eLEAGUE dlouhodobě trápí a poslední bodový zisk v základní skupině přišel na podzim 2020 za remízu s Entropiq Prague. Po aktuální bitvě s BRUTE vyzvou eEriness tým Dark Tigers, jde tak o dva nesmírně důležité zápasy, které tento tým následující neděle čekají.

Predikce jsou tedy jasné. Očekává se vyrovnaná bitva s možným remízovým koncem, který by prakticky nepomohl ani jednomu celku.

Zápas mezi eEriness a BRUTE startuje v neděli od 13:00! Přímý přenos poběží na sociálních sítích Sazka eLEAGUE a Sazka Esport, stejně jako na Twitch kanále eLEAGUEcz.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.