CS:GO

Kdo vstoupí lépe do Sazka eLEAGUE? EIQ Prague čeká vyrovnaný duel s Cryptovou, DTG s ING hrají o všechno už na startu

Kdo vstoupí lépe do Sazka eLEAGUE? EIQ Prague čeká vyrovnaný duel s Cryptovou, DTG s ING hrají o všechno už na startu
19. 8. 2022
  |  

První kolo Sazka eLEAGUE se nezadržitelně blíží. Už v neděli nás čekají dva zápasy, které mohou výrazně napovědět řadu věcí. Dark Tigers čeká souboj s Inside Games, Entropiq Prague vyzvou Cryptovu.

Letní přestávka skončila a nás čekají první zápasy v rámci podzimního splitu Sazka eLEAGUE. Snaha dobře odstartovat? Ve hře je totiž vyhnutí se baráži i boj o účast na FOR GAMES, kde na velkolepé stage budou bojovat jen 4 nejlepší.

V dnešním článku si představíme první dva zápasy, které v neděli druhé letošní split otevřou. Jmenovitě půjde o duel Cryptova s Entropiq Prague a zápas mezi Dark Tigers / Inside Games.

Cryptova vs. Entropiq Prague

Datum zápasu: 21. srpna 2022, 16:30
Formát: BO2
Tip autora: 1:1

Oba účastníci prvního duelu prošli přes léto částečnou přestavbou kádru. Do Entropiq Prague přišel makedonský mladík Zoran "xicoz" Markovski a z lavičky se vrátil do aktivní sestavy Filip "AJTT" Dolenský, zároveň tým opustil jak Team Manager sTORMZ a trenér Horvy. Přesto však aimově i takticky nepatří Entropiq Prague díky svému zázemí k outisiderům.

Cryptova během léta udělala taky dvě změny. Z Dark Tigers se stěhoval Oldřich "PR" Nový a po měsících neaktivity se objevil na serveru také AWP hráč Martin "BeryP" Beránek.

Výsledkem by dle nás měla být remíza způsobená vyrovnaným projevem obou celků, změnami v kádrech i postupným nástupem nové sezony. 

Dark Tigers vs. Inside Games

Datum zápasu: 21. srpna 2022, 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

Ve druhém zápase se utkají dva celky, které se utkaly v loňském roce jak v základní části, tak v rámci baráže. Dark Tigers zvítězili 2:0 v základní části, v BO3 duelu v baráži uspěli Inside Games. Oba týmy se nakonec zachránili a v podzimním splitu se střetnou hned na úvod.

Také outsideři ligy prošli změnami během letní přestávky, ovšem do podzimu se nám více zdají změny, které udělalo vedení Dark Tigers, proto věříme v jejich výhru 2:0. O významnu zápasu pro celý split jsme psali v samostatném článku.

Přímý přenos s komentářem elitních tuzemských komentátorů a analytiků můžete sledovat už v neděli odpoledne na Twitch kanále eLEAGUEcz

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.