CS:GO

Kdo bude reprezentovat BRUTE v roce 2021?

Kdo bude reprezentovat BRUTE v roce 2021?
1. 4. 2021
  |  

BRUTE představili sestavu svého CS:GO "A" týmu, se kterým již za pár týdnů vyběhnou na server v Sazka eLEAGUE. Management připravil moderovaný celodenní stream, na kterém poodhalil zákulisí CS:GO "A" týmu a soupisku pro rok 2021.

Slovenský trenér Stanislav "CarnyL" Juhás sestavil soupisku tvořenou dvěma hráči, kteří dres BRUTE oblékali i v loňském roce a k nim přizval do týmu jednoho z velezkušených hráčů domácí scény, který se ukázal v minulosti především v barvách Dark Tigers. Řeč je o valašském královi Ondřeji "Eyo" Šťastném.



Sestavu doplní dvojice talentovaných Slováků, in-game-leader Andrej „Adejis“ Kameništiak a Matúš „MATYS“ Šimko. Ti se ukazovali v minulosti především v DEFEATERS a jejich dravost spojená s talentem a chutí se učit byla hlavním důvodem, proč slovenský trenér i management BRUTE sáhli po této dvojici.

Sestavě se již nepodařilo zachránit slot v ESEA Advanced lize, o čemž byla na představování také řeč, nicméně zraky a trénink hráčů se v tuto chvíli již ubírá k Sazka eLEAGUE, která startuje 18. dubna a BRUTE v úvodním duelu celého ročníku vyzvou ENTERPRISE.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.