CS:GO

K1-FiDa: „Kouče zkoušíme, zahraničního nechceme. Dytora stopnout nejde“

K1-FiDa: „Kouče zkoušíme, zahraničního nechceme. Dytora stopnout nejde“
22. 5. 2022
  |  

Po první mapě zápasu mezi Cryptova a Dynamo Eclot mluvil Filip "K1-FiDa" Dvořák o aktuálním hledání a zkoušení trenéra, silných a slabých stránkách týmů, ale i výkonům.

Dynamo Eclot se v sérii s Cryptova dostalo do vedení 1:0. Jak se díval na výkon svého týmu nejen na první mapě in-game leader Filip "K1-FiDa" Dvořák, který patří k nejzkušenějším hráčům v lize?

„Skrz dema je to aktuálně těší, bfull s tímto pomáhal. Trenéra zkoušíme už další týden. Uvidíme. Chceme zkoušet ale jen česko-slovenské trenéry,“ reagoval in-game leader Filip "K1-FiDa" Dvořák na situaci okolo trenéra Dynamo Eclot i náročnosti sledovat zpětně dema, ke kterým zároveň dodal: „Má to dvě fáze, každý se podívá na své vlastní demo a poté si ho stáhneme, zrekapitulujeme společně, řekneme kde byly chyby a pokračujeme.“ 

Jaká je největší silná stránka Dynamo Eclot? „Určitě je to individuální stránka. A kde zadrháváme, to jde vidět asi na tom, když se ale podíváme na souboj s ECSTATIC, ti nás přejeli na týmovost,“ hodnotil IGL tým. 

Kompletní rozhovor najdete v záznam vysílání Sazka eLEAGUE.

 


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport