CS:GO

Jaká jsou očekávání od druhého kola Sazka eLEAGUE CS:GO? A kdo uspěje z duelu Entropiq vs. DNE?

Jaká jsou očekávání od druhého kola Sazka eLEAGUE CS:GO? A kdo uspěje z duelu Entropiq vs. DNE?
15. 4. 2022
  |  

Druhé kolo Sazka eLEAGUE CS:GO Split 1 2022 odstartuje už v neděli po obědě. Do osudí by se měla dostat již kompletní osmička účastníků. Jak si povede Cryptova na startu?

Ondřej "Lelek" Kvarda si v rámci videopreview připravil základní informace k začátku Sazka eLEAGUE CS:GO. Jak si povede nováček z týmu Cryptova a co čekat od zajímavého duelu mezi Entropiq Prague a Dynamo Eclot?


Zároveň si můžete skládat soupisku do Sazka Fantasy CS:GO, v neděli výjimečně až do druhého zápasu. Nadále také platí, že za každou sestavu posílá Sazka na podporu Ukrajiny 20 korun. 

eSuba vs. Cryptova - start 13:00

Tip redakce: eSuba 2:0

Nováček soutěže se do ligy kvalifikoval teprve v dodatečné středeční kvalifikaci, zvládne rychlou aklimatizaci? Namlsaná eSuba bude chtít uspět podobně jako v prvním kole.

Dark Tigers vs. SINNERS

Tip redakce: SINNERS 2:0

Jednoznačného favorita bude mít i druhé utkání druhého kola. SINNERS v týdnu představili novou spolupráci a budou se tak chtít před RMR turnajem ještě předvést. V cestě budou stát Dark Tigers, pro které to bude první letošní zápas, dle očekávání by si právě tygři měli na liberecké partě vylámat zuby.

ENTERPRISE vs. Inside Games

Tip redakce: ENTERPRISE 2:0

Zdá se, že jasného favorita bude mít i 3. zápas. ENTERPRISE by si neměli z Inside Games dělat velké vrásky na čele, nováček ligy totiž v úvodním zápas proti DNE mnoho nepředvedl a nedá se čekat, že semi-pro organizace dokázala za týden nadrilovat nové strategie. 

ENTERPRISE navíc musejí hodit za hlavu nepovedený vstup do ligy s eSubou a vítězství k tomu může velmi dopomoci.

Entropiq Prague vs. Dynamo Eclot

Tip redakce: Dynamo Eclot 2:0

Potvrdí Dynamo Eclot formu? Entropiq Prague ji stále hledají a dost možná to nebude v neděli stačit. Favoritem bude bezpochyby DNE, které musí navázat na úspěšný vstup ligy a potvrdit, že se chce řadit mezi nejlepší u nás.

Chtělo by se až říct, že Entropiq Prague nemají co ztratit, pokud do zápasu půjdou s čistou hlavou, teoreticky by mapu urvat mohli.

Všechny zápasy druhého hracího dne je možné od nedělního poledne sledovat na

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport