CS:GO
Sazka Fantasy

Jak si vedou komentátoři v Sazka Fantasy? Bananides drží náskok, Cannie stále za Bárou

Jak si vedou komentátoři v Sazka Fantasy? Bananides drží náskok, Cannie stále za Bárou
15. 10. 2021
  |  

Poslední dva hrací dny, ve kterých bude možné skládat Sazka Fantasy sestavu přijdou se závěrem play-off. Jak si před semifinálovým a finálovým dnem vedou komentátoři Sazka eLEAGUE?

Kromě tisíců fanoušků, kteří si zpříjemňují sledování Sazka eLEAGUE skládáním sestav ve Fantasy a následným fanděním, si tuto činnost oblíbili také lidé na pozadí, ať již jde o moderátorku Báru, analytiky nebo komentátory. Jak si však vedou mezi sebou?

Na čele se dlouhé týdny drží expert a komentátor Jiří "Bananides" Johanides, který před semifinálovým a finálovým kolem drží náskok na své pronásledovatele v řádu stovek. Tím nejbližším, který ohrozuje výsostnou pozici prvního, je KAPARZO s 4939 body (k 15. říjnu).
Pořadí komentátorů v Sazka eLEAGUE k 15. říjnu 2021 | Zdroj: sazkafantasy.cz
Vždy prakticky se stovkou bodů odstupu jsou Mishek, sTORM, Lelek a v neposlední řadě také moderátorka Bára Dvorská.

Poslednímu Canniemu nepomohl ani fakt, že na čtvrtfinále nezvolil ideální sestavu, respektive ideální hráče do ní. I bez tohoto zaváhání je jasný fakt, že by jeho ztráta na Báru byla obrovská.

Poslední dvě hrací kola (semifinálový & finálový den) jsou před námi v rámci FOR GAMES, tak nezapomeňte postavit sestavu a zabojujte, minimálně, o dílčí ceny za jednotlivá kola!

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.