CS:GO

Jak bude vypadat sobota na PVA Expo Letňany a hale Sazka eLEAGUE? Velkolepé finále je tady

Jak bude vypadat sobota na PVA Expo Letňany a hale Sazka eLEAGUE? Velkolepé finále je tady
8. 10. 2022
  |  

SINNERS proti Entropiq Prague, eSuba v grandfinále proti ENTERPRISE, velkolepý nástup, doprovodný program na stage, včetně předávání věcí od generálního partnera, Sazky, dětem z dětského domova. Co všechno se stane během soboty na FOR GAMES?

Hlavními body programu stage Sazka eLEAGUE na veletrhu FOR GAMES v rámci PVA Expo Letňany je bitva o bronz mezi SINNERS a Entropiq Prague, respektive následné velké grandfinále mezi týmy eSuba a ENTERPRISE, kteří už spolu historii finálových účastí mají.

Zápas o 3. místo
Grand finále Sazka eLEAGUE
Kromě zmíněných zápasů se fanoušci dočkají doprovodného programu na stage, soutěží, rozdávání merche vystřelovaného do publika nebo třeba PR aktivita generálního partnera Sazky, streamers hunt a mnoho dalšího. 

V hale Sazka eLEAGUE na PVA Expo Letňany tak bude co dělat od dopoledních hodin do večera, kdy se bude předávat trofej a korunovat nový šampion Sazka eLEAGUE.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE CS:GO Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty (Dota 2 v nedělie) na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.