CS:GO

Inside Games na cestě za historicky nejhorším výsledkem týmu v základní části Sazka eLEAGUE

Inside Games na cestě za historicky nejhorším výsledkem týmu v základní části Sazka eLEAGUE
23. 5. 2022
  |  

Zbývá poslední kolo základní části Sazka eLEAGUE. Vzhledem k výsledkům je však jasné, že do baráže bez ohledu na závěrečný zápas se SINNERS spadnou hráči Inside Games. Jejich split se historicky bude řadit k nejhorším.

Za 6 zápasů základní části Inside Games nezískali ani bod. Za 12 map dohromady tým získal pouhých 64 kol (pro srovnání v případě vítězství v základní části na každé mapě by tým mohl získat 192 kol), s průměrem na sérii to posléze bylo 10,6 kol a to zejména díky dvěma 10:16 mapám s Dark Tigers, což byl ostatně nejvyrovnanější výsledek, který tým doposud sehrál.

Doposud se stalo pouze jednou, že by tým nedokázal v základní části uhrát ani bod za remízu. Tento historický moment drží eEriness, kteří měli skóre 0:7 (0:14) v 1. splitu Sazka eLEAGUE 2021. Tehdejší outsider ligy však ze 7 kol uhrál 140 kol (několikrát OT) s průměrem 20 kol na sérii. 

Několikrát se také stalo, že si tým odnesl pouze jeden bod ze 7 zápasů. Editace: Jako příklad jsme uvedli tým Cryptova, což byla chyba za kterou se organizaci omlouváme. Cryptova ve zmíněném splitu získala 4 body za vítězství nad eEriness a remízu se Sampi.

Objektivně nutno říci, že ztráta naturaLa tým Inside Games poznamenala. Bohužel se nepovedlo najít alternativní náhradu, která by byla schopna pomoci týmu konkurovat.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.