CS:GO

Historické okénko: Jak probíhalo finále Sazka eLEAGUE na FOR GAMES v roce 2021?

Historické okénko: Jak probíhalo finále Sazka eLEAGUE na FOR GAMES v roce 2021?
3. 10. 2022
  |  

Jak vypadalo loňské offline finále Sazka eLEAGUE, které se v říjnu odehrálo na veletrhu FOR GAMES v pražských Letňanech? A bude se historie výsledků opakovat i letos?

 


Během loňského října se výstaviště v pražských Letňanech proměnilo ve skvělou esportovou halu, která přivítala finále Sazka eLEAGUE. Dosavadní absence diváků kvůli pandemické situaci přitáhla tisícovku diváků, které bavili svými výkony česko-slovenští CS:GO hráči.

O vyrovnanou show a podívanou nebyla v roce 2021 nouze. SINNERS, kteří si šli pro další tuzemskou trofej, mimochodem v té době pro první před publikem, měli co dělat, aby zvládli jak tehdejší semifinále s eSubou, tak finále s ENTERPRISE. V obou případech totiž soupeř nebyl daleko od překvapení.

Z titulu, a celkově již čtvrtého prvenství, se radovali hráči SINNERS, kteří ve finále udolali ENTERPRISE v poměru 2:1. Bronz brala eSuba a čtvrtí skončili Entropiq Prague. Identické semifinálové dvojice uvidíme i letos. Dopadne to tentokrát jinak?

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.