CS:GO

HenkkyG, Feki nebo heikkoL. Dark Tigers se připravují se zajímavou CS:GO sestavou

HenkkyG, Feki nebo heikkoL. Dark Tigers se připravují se zajímavou CS:GO sestavou
2. 8. 2021
  |  

Organizace Dark Tigers dokázala vystřílet postup do Sazka eLEAGUE na úkor týmu Cryptova. Nyní, s blížící se ESEA ligou, se zveřejňují postupně soupisky před novým ročníkem a u temných tygrů svítí nesmírně zajímavá jména.

Slovenskou dvojici hráčů Luboš "HenkkyG" Ilko a Martin "creze" Bagala jsme společně vídali v některých mixech a týmech bojující o domácí turnaje. Nyní by se oba měli spojit do sestavy zaběhlé organizace. Obzvláště pro HenkkyG jde o velkou příležitost poté, co se po dlouhodobém angažmá v eSubě nikde na nejvyšší úrovni neuchytl.

Také další dva hráči v sestavě, David "Feki" Fekeč a Kristian "heikkoL" Garbera, se moc dobře znají, jde o bývalé spoluhráče v eEriness, o kterých se spekulovalo v souvislosti se Sampi, případně dalšími profesionálními organizacemi. Nyní to však vypadá, že dostanou možnost tryoutu v Dark Tigers, což může být velmi dobře zvolená adresa.
Čtyři máme zmíněny, v ESEA sestavě Dark Tigersse však objevuje 6 "zaplacených" účtů k nové lize. Těmi dalšími dvěma hráči jsou David "Aralio" Vu a Patrik "outex" Tomko, kteří na jaře přestoupili do Dark Tigers z BloodyDevils

Podle informací Sazka Esport jde skutečně o přechodné období, kdy sestava není přímo oficiální, nicméně pokud všechno půjde dobře, stane se jí v horizontu několika týdnů.

Možná sestava Dark Tigers:

  • Luboš "HenkkyG" Ilko 
  • David "Feki" Fekeč 
  • Kristian "heikkoL" Garbera 
  • Martin "creZe" Bagala 
  • David "Aralio" Vu 
  • Patrik "outex" Tomko
Zdroj úvodní fotografie: redbull.com
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport