CS:GO

Harmonogram Sazka eLEAGUE CS:GO: Nováčci v souboji na úvod, SINNERS s EIQ. S EP se utkají v 6. kole

Harmonogram Sazka eLEAGUE CS:GO: Nováčci v souboji na úvod, SINNERS s EIQ. S EP se utkají v 6. kole
24. 3. 2022
  |  

Sazka eLEAGUE odstartuje během víkendu 9. a 10. dubna 2022. Jak vypadá aktuálně CS:GO schedule 1. splitu? Kdy se utkají SINNERS s největšími soupeři a jak začnou nováčci?

Úvodní kolo Sazka eLEAGUE 2022 startuje v neděli 10. dubna v odpoledních hodinách. Jak vypadá harmonogram nejen úvodního kola, ale celého prvního splitu? 

Harmonogram 1. kola Sazka eLEAGUE:


Hned první kolo letošního ročníku nabídne několik třaskavých soubojů, včetně zápasu nováčků v Sazka eLEAGUE CS:GO. Utkání mezi Dynamo Eclot a Inside Games uzavře první kolo letošní sezony.

Souboj nováčků v prvním kole
Inside Games a Dark Tigers budou s největší pravděpodobností pasováni do role týmů, které budou mít co dělat, aby se vyhnuly baráži po úvodních 7 kolech základní části. Body získané zejména v úvodu se mohou hodit jako sůl.

Na Inside Games bude v prvním kole čekat těžká šichta. Tým se ve zmíněném duelu utká s dalším nováčkem ligy, týmem Dynamo Eclot, který však úspěšně bojuje také na evropské scéně a nebude jednoznačně lehkým oříškem.

V dost možná nejzajímavějším zápase prvního hracího dne by se měly střetnout celky SINNERS a Entropiq Prague. Oba týmy se naposledy v Sazka eLEAGUE rozešli smírně, za sebou budou mít v době startu ligy také souboje v Bratislavě na Road to MČR.

Zápas 1. kola
Z dalších zápasů v průběhu soutěže stojí za zmínku zejména bitva ENTERPRISE se SINNERS, která přijde na řadu v 6. kole. Jde o odvetu za poslední finále Sazka eLEAGUE, kde měli ENTERPRISE v rámci FOR GAMES soupeře na lopatě, k vítězství však nedokráčeli.

Zejména zajímavé bude sledovat, který z celků se bude nejlépe prezentovat ve vzájemných duelech týmů, které jsou největšími aspiranty na vyzyvatele SINNERS. Entropiq Prague, eSubaENTERPRISEDynamo Eclot a bezpochyby i Sampi. Ti všichni se budou snažit zaujmout po základní části tu nejlepší možnou pozici před play-off.


Odveta za podzimní finále
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.