CS:GO

H4rn a stinx posilují ENTERPRISE. Do nedělního zápasu v Sazka eLEAGUE naskočí však pouze jeden

H4rn a stinx posilují ENTERPRISE. Do nedělního zápasu v Sazka eLEAGUE naskočí však pouze jeden
14. 5. 2022
  |  

ENTERPRISE oficiálně potvrdili novou příchozí dvojici do svého CS:GO rosteru. Jedním z nich je očekávaný podpis dlouho testovaného Matěje "stinx" Štorka, druhým je bulharská posila Deyvid "h4rn" Benchev.

Organizace ENTERPRISE v sobotu večer potvrdila nově příchozí dvojici do CS:GO sestavy. Barvy české organizace by měli nově oblékat Deyvid "h4rn" Benchev a Matěj "stinx" Štorek. Odchozím by měl být finský sniper myltsi, který již nebude figurovat na soupisce celku pro nedělní Sazka eLEAGUE.

Deyvid "h4rn" Benchev má mnoho zkušeností s bulharskými sestavami a organizacemi FATE nebo Team Fiend, na druhé straně český hráč Matěj "stinx" Štorek prošel řadou domácích týmů, zahrál si na MČR a patřil historicky k velkým oporám organizace eEriness. 

Jednadvacetiletý Bulhar získal na V4 Future Sports Festival s týmem Fiend bronzové medaile, kraloval Elisa Invitational Fall 2021 a individuální kvality ukázal také v FACEIT Pro League - Europe: April 2021. Solidní posila tak přichází jako velká konkurence ostatním domácím sniperům.

Vzhledem k počtu změn a času nahlášení naskočí do Sazka eLEAGUE v neděli pouze zmíněný bulharský hráč h4rn, na stinxe si musíme počkat do dalšího víkendu.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.