CS:GO

Focus na SINNERS: Čtyřnásobný a dva roky neporažený vítěz

Focus na SINNERS: Čtyřnásobný a dva roky neporažený vítěz
7. 4. 2022
  |  

SINNERS a jejich cesta v pořadí za čtvrtou obhajobou začne opět v zápase s Entropiq Prague. Nejhorším výsledkem v Sazka eLEAGUE byla zatím remíza. Ani na ty teď však hráči nemyslí a chtějí vzít další zlaté prsteny.

Přišel hráče, který proti SINNERS finále prohrával. Teď bude chtít David "forsyy" Bílý zamířit k výšinám a dopomoci v roli nového AWP hráče českýmu celku k dominanci na domácí scéně, i titulům v zahraničí. Ve většině zápasů se zatím jeví jako velmi dobrá akvizice pro dlouhodobý horizont. Zkouška a křest ohněm však příjde až v Rumunsku na PGL RMR eventu.

SINNERS budou bezpochyby patřit k největším favoritům Sazka eLEAGUE i v letošním roce. Dobře vyladěná sestava jen těžce na domácí scéně hledá konkurenci a míří za tituly číslo 5. a 6. To se v podstatě v jedné soutěži na domácí scéně ještě nikomu nepovedlo.

Detail týmu SINNERS
Je jen velmi málo faktorů, o kterých by se dalo říct, že stojí mezi aktuálními SINNERS a domácími trofejemi, zejména pak Sazka eLEAGUE pohárem. Jedním z nich je nepochybně mentální nastavení a focus na zahraničí. Případný výpadek z koncentrace by mohli ambici´ózní celky za SINNERS využít ve svůj prospěch.

Dosavadní výsledky SINNERS v Sazka eLEAGUE:


Zdaleka nejvyrovnanějším zápasem v play-off byl historicky souboj s ENTERPRISE ve finále podzimního splitu 2021, které se odehrálo na FOR GAMES. SINNERS byli velmi blízko porážky, nakonec se však vzepřeli a vývoj otočili.

SINNERS v úvodním zápase
Entropiq Prague jsou jedním z mála celků, který dokázal ze SINNERS remizovat v základní části vícekrát. Nůžky ve formě obou týmů se však za poslední měsíce výrazně otevřely a jen těžce dnes bude pražská sestava hledat cesty, jak českou jedničku porazit. 

Sestava SINNERS CS:GO:



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.