CS:GO

Focus na Inside Games: Kandidát na baráž, NaturalG skončil ještě před startem

Focus na Inside Games: Kandidát na baráž, NaturalG skončil ještě před startem
31. 3. 2022
  |  

Změna na poslední chvíli, role outsidera. Jak se Inside Games popasují s premiérovým splitem Sazka eLEAGUE? Pokud by se týmu podařilo uhrát čtvrtfinále, bude to výrazně nad plán.

Organizace Inside Games zažije premiéru se CS:GO sekcí v Sazka eLEAGUE. Během prvního splitu 2022 se pokusí dostat alespoň do play-off. Už i to by však bylo s největší pravděpodobností nad plánem, který může tým mít.

Původní soupiska hrající za GLORE se ukázala v loňské sezoně a úspěchem už byl postup na samotné MČR 2021 Brno, kde to však následně byla výsledkově bída. Tým se však nevzdal a úspěšně se kvalifikoval do Sazka eLEAGUE, což přineslo řadu očekávání a pozornost.

Profil týmu Inside Games
Parta držela pohromadě, přešla pod Inside Games a všechno vypadalo dobře. Těsně před startem soutěže, kde už tak budou Inside Games pasováni do role outsidera, přišla další rána. V týmu skončil Peter "naturalG" Turčan a přichází realtivně neznámý Dominik "Hypo" Lukšo, který rovnou převezme roli in-game leadera.

„O změně v týmu se shodl management i hráči, doufáme a věříme že tento krok nás posune dopředu. Ještě jednou děkujeme Peterovi za krásnou reprezentaci v týmu. Naším novým hráčem je Dominik "hypo" Lukšo, který bude zastávat roli ingame leadera,“ uvedla organizace na svých sociálních sítích.

Těžká role pro hráče, který dostane příležitost konfrontace v dlouhodobé soutěži s těmi nejlepšími u nás. Velký test Inside Games zažijí hned v prvním kole.

Úvodní zápas Inside Games
Během úvodní zápasu se Inside Games v zápase nováčků utkají s Dynamo Eclot. Nepříjemný a těžký soupeř bude první zkouškou, která ambiciózní a talentovaný tým Inside Games čeká. Spoléhat se ING budou zejména na výkony Samuela "SMK" Kellnera. 

Sestava Inside Games CS:GO:


Zdroj úvodní fotografie: sociální sítě Inside Games

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.