CS:GO

Focus na eSubu: Tradiční celek opět sestavil tým pro TOP 3. Naplní sen v realitu?

Focus na eSubu: Tradiční celek opět sestavil tým pro TOP 3. Naplní sen v realitu?
2. 4. 2022
  |  

Organizace eSuba patří v Sazka eLEAGUE k tradičním celkům, které se ligy účastní se zajímavými umístěními. CS:GO sestava brala naposledy bronz z podzimního offline finále a TOP 3 by mělo být cílem i letos.

Už během závěrečných měsíců loňského roku se týmu eSuba povedlo prosadit do povědomí evropské scény, úspěšné byly také některé online turnaje a také offline klání v Maďarsku. To vše bylo slibným příslibem toho, že bychom se mohli dočkat dalšího vyzyvatele na post týmu bojujícího o TOP 2 / 3.

Ani eSubě se však během zimního přestupového období nevyhnuly změny v aktivním CS:GO rosteru, které domácí scénu překvapily. 

Profil týmu eSuba
Do eSuby se před letošní sezonou vrátil po odmlce Lukáš "levi" Bouřa, přišel takové nový in-game leader Dominik "desty" Čermák, kteří doplnili údernou trojici v boji o nejlepší příčky na domácích turnajích a také v cestě do Evropy. 

Právě schopnosti lídra by měly být ty, které eSuba bude potřebovat jako sůl. Desty sice nepatří k nejzkušenějším, ale i tak se může pyšnit titulem mistra ČR v CS:GO. Levi naopak přináší důležitou "fire power" o kterou by se mohla eSuba opřít tak, aby vše neleželo na bedrech AWP hráče.
Bude blogg1s opět tahounem svého týmu?
Opomenout fanoušci nesmějí ani na pracovitý talent domácí scény, slovenského hráče Lukáše "sAvana1" Litnera, který dokazuje, že kombinace talentu a dřiny může přinést úspěchy.

Tým eSuba ovšem tradičně i letos bude zejména spoléhat na výkony svého snipera, AWP hráče Dominika "blogg1s" Janity, kterého si můžete pochopitelně vybrat také do vašich Sazka Fantasy sestav. V loňském roce patřil dvaadvacetiletý sniper k nejlepším a dlouhodobě během splitů Sazka eLEAGUE drží dvaadvacetiletý AWP hráč K/D přes 1,2.

Dosavadní umístění eSuby v Sazka eLEAGUE:


První zápas eSuby
V úvodním zápase letošního roku v Sazka eLEAGUE se eSuba utká s ENTERPRISE, které během dvou let a pěti zápasů ve zmíněné lize ještě nedokázala ani jednou porazit. ENTERPRISE půjdou do zápasu a celé ligy jako favorizovanější celek, ale lepší aktuální načasování formy může pomoci jednomu z týmů k lepšímu bodovému zisku.

Přímý přenos zápasu můžete sledovat za týden v neděli od 15:30 na Twitch kanále eLEAGUEcz. Vzájemný střet bude pikantní i proto, že se oba celky dost možná střetnou již tuto neděli na offline turnaji v Bratislavě, neboť se oba dostaly do sobotního semifinále, kde jeden vyzve SINNERS, druhý Apeks.

Soupiska eSuba CS:GO:


  • Tomáš "benq1" Masaryk - trenér

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.