CS:GO

Focus na Entropiq Prague: Tým spolu drží dlouho. Je teď čas na úspěch nebo přijde další zmar?

Focus na Entropiq Prague: Tým spolu drží dlouho. Je teď čas na úspěch nebo přijde další zmar?
1. 4. 2022
  |  

Od letní účasti Entropiq Prague ve finále Sazka eLEAGUE se týmu nedaří, na podzim skončil bez medaile na FOR GAMES i na MČR, kde z toho dokonce bylo 5. - 6. místo. Před novým ročníkem se tým musí pokusit o vzestup.

Už není na co čekat. Je to téměř 9 měsíců od chvíle, kdy do týmu Entropiq Prague přišel poslední hráč. Simon "KWERTZZ" Horák v té době chytil laso po konci v BRUTE a přidal se k leckrově partě, která společně drží stovky dní. Velké úspěchy však chybí.

Změna role snipera, bench a odchod capseNa, stejně jako převzetí role primárního AWP hráče Josefem "MoriiSko" Maurencem. To vše se skloňovalo v minulosti dost. Tým ovšem dostal řadu měsíců hájení, kdy se mu objektivně nedařilo prorážet směrem k úspěchům na domácí i zahraniční scéně. Přesto i do letošní sezony vstoupí beze změny v aktivní sestavě. Jednu změnu však celek udělal v zázemí.

Profil týmu Entropiq Prague
Tým je relativně nově bez trenéra, respektive bez hlavního analytika, kterým byl velezkušený Allan "Rejin" Petersen, jenž se s týmem rozloučil před pár týdny. V Bratislavě na Road to MČR tuto roli zastával, podobně jako na loňském MČR v Brně, manažer sekce Vojtěch Petr.

Do budoucna bude muset celek tuto roli obsadit někým zkušeným, který pomůže týmu v cestě za lepšími výsledky a turnaji.

Dosavadní umístění v Sazka eLEAGUE:


V posledních týdnech Entropiq Prague vypadli z play-off ESEA Advanced a také se jako úplně první poroučeli z bratislavského turnaje Tipsport Road to MČR. Načasovaná forma tak rozhodně není ideální a tým se bude muset pokoušet prolomit aktuální nezdar. 

Úvodní zápas Entropiq Prague
Na úvod Sazka eLEAGUE Split 1. 2022 čeká na Entropiq Prague nelehký duel. Tým se postaví náročné zkoušce v podobě BO2 duelu se SINNERS. V minulosti už se aktuálnímu outsiderovi podařilo českou jedničku obrat o mapu. Bude tomu však tak i nyní?

V dalších kolech pak budou čekat Entropiq Prague zápasy s nováčky v lize, tedy Dynamem Eclot a Inside Games. Ani to však nebudou procházky růžovou zahradou.

Sestava Entropiq Prague CS:GO:


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.