CS:GO

Focus na ENTERPRISE: Evropští hráči doplnili zajímavý mix. Našli konečně v týmu správné AWP?

Focus na ENTERPRISE: Evropští hráči doplnili zajímavý mix. Našli konečně v týmu správné AWP?
5. 4. 2022
  |  

ENTERPRISE se na přelomu roku hledali. Nyní to však vypadá, že konečně našli správnou flow v cestě za úspěchy. Podaří se týmu v Sazka eLEAGUE navázat na dlouhodobé úspěchy?

Ruský trenér Aleksey "Nevar" Voronov měl přes zimní přestávku co dělat. Tým vyletěl na podzim v rámci světového žebříčku do TOP 40, pak však přišel do svého klíčového snipera, který přešel ke konkurenčním SINNERS a začalo těžké období. 

ENTERPRISE nejprve sáhli po Dominikovi "NIO" Maxiánovi, což se následně ukázalo jako nesprávná volba. Z týmu se však poroučel nejen sniper, ale i in-game leader Adejis a přišlo zahraniční duo.

Rumunský hráč Raul "Blytz" Gligor a finský talent Ville "myltsi" Vilkman se relativně dlouho hledali. Až po několika týdnech se však začali ukazovat v pozitivním světle a výkony vygradovaly v Bratislavě, kde nakonec tým obsadil 3. místo.

Profil týmu ENTERPRISE
Zdaleka však ENTERPRISE nemají vyhráno. Cesta se zabudováním nových hráčů je velmi dlouhá a složitá. Tým tomu obětoval jak pořadí ve světovém žebříčku, tak několik turnajů, včetně ESEA Advanced, kde se česká organizace nedostala ani do play-off.

Důraz ve hře bude opět směřován zejména na kvalitní AWP a vypadá to, že právě na této pozici ENTERPRISE trefili dobře. Sedmnáctiletý sniper Ville "myltsi" Vilkman se krok za krokem dostává do role, kde jej sestava chce a musí mít.

Nepochybné kvality v cestě za úspěchem bude muset ukázat také mašina na přesné zásahy, slovenský rifler Matúš "MATYS" Šimko, který během roku zažil neuvěřitelný vzestup a na skvělé výkony chce navázat.

Dosavadní výsledky ENTERPRISE v Sazka eLEAGUE:


ENTERPRISE se vždy jarní splity dařilo hůře než následně na podzim. Jak tomu bude letos, kdy tým opět míří na ty nejvyšší pozice? 

Úvodní zápas ENTERPRISE
V prvním kole dojde na pikantní souboj. ENTERPRISE vyzvou eSubu, se kterou mají v rámci Sazka eLEAGUE velmi kladnou vzájemnou bilanci a navíc ji dokázali porazit i o víkendu v Bratislavě. 

Sestava ENTERPRISE:


  • Aleksey "Nevar" Voronov - trenér

Zdroj úvodní fotografie: sociální sítě @ENTERPRISE_Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.