CS:GO

Focus na Dynamo Eclot: Černý kůň soutěže, který může překvapit favority

Focus na Dynamo Eclot: Černý kůň soutěže, který může překvapit favority
6. 4. 2022
  |  

Dalším z účastníků největší domácí CS:GO ligy v roce 2022 bude tým Dynamo Eclot, který se během posledních měsíců vyšvihl až do elitní společnosti českých CS:GO týmů. Podaří se mu uspět v Sazka eLEAGUE?

Zajímavá firepower v podobě Martina "Dytor" Handla, zkušená sniper Lukáš "capseN" Koláčný, které doplňuje mix těch, jenž pro dřívější organizaci Eclot dýchají. Trenér Jakub "bfull" Kokoška má ve svých svěřencích zajímavou sestavu, jejíž potenciál stále není naplno odhalen a v konfrontaci s nejlepšími domácími celky strádá. 

Dynamo Eclot zažije letos v rámci Sazka eLEAGUE úplnou premiéru. Po dvou letech absence se konečně fanoušci dočkají a barvy DNE uvidí jak na eLEAGUE streamech, tak také v rámci Sazka Fantasy. Jak může při aktuálním složení takový split dopadnout? 

Velkým benefitem bude bezpochyby soudržnost jádra celku. Po dlouhých měsících bezezměn přišla jedna až na startu ročníku, kdy si Adam "ZEDc" Bartko šel sednout na bench a přišel zmíněný Dytor.

První zápas Dynamo Eclot
Dynamo Eclot se v úvodním zápase nováčků utká s Inside Games. Po dohodě s oběma celky nakonec dojde k přesunu zápasu na první nedělní termín. Velkou premiérou tedy bude souboj nováčků, který se stane rovnou úvodním zápasem celého splitu.

Jak se bude Dynamo Eclot při premiéře v Sazka eLEAGUE dařit můžete sledovat (téměř) každou neděli na Twitch kanále eLEAGUEcz.

Sestava Dynamo Eclot:


  • Jakub "bfull" Kokoška - trenér

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.