CS:GO

Focus na Dark Tigers: HenkkyG by si zasloužil úspěch, tým se však soustředí na záchranu

Focus na Dark Tigers: HenkkyG by si zasloužil úspěch, tým se však soustředí na záchranu
6. 4. 2022
  |  

Zkušenosti týmu zdaleka nechybí, ambicemi však Dark Tigers v Sazka eLEAGUE k titulu mířit nebudou, naopak. Cílem by měla být především záchrana a budování pozice mladým.

Dark Tigers nebudou patřit k největším favoritům Sazka eLEAGUE, ale přesto budou slibným konkurentem, který dost možná zejména ukáže některé budoucí hvězdy. 

„Jako amatérská organizace máme ambici dostat se do play-off a už to pro nás bude úspěch,“ konstatoval ve videu při natáčení a focení před startem Sazka eLEAGUE majitel a CEO organizace Dark Tigers Branislav Kovačovic. Právě tento cíl je neodmyslytelným milníkem, po kterém DTG musejí jít. Semifinále už by bylo nad plán, baráž naopak značnou komplikací.

Zápas od zápasu, bod od bodu. Dark Tigers jiný plán mít s největší pravděpodobností nebudou. Klíčové pro temné tygry bude nutnost obrat Inside Games o plný počet bodů a zároveň dokázat remizovat s některými z favoritů.

Detail týmu Dark Tigers
Velkou oporou Dark Tigers bude bezpochyby velezkušený slovenský hráč Ľuboš "HenkkyG" Ilko, ten bude mít podporu dalších zkušeností v podobě Martina "creze" Bagaly a zároveň mladé pušky, které se pokusí zejména ukázat.

Zrak bude upřen zejména na českého mladíka Oldřicha "PR" Nového, kterému je teprve 14 let a zdá se být velkou nadějí domácí scény.

První zápas Dark Tigers
Pro Dark Tigers začne Sazka eLEAGUE ve velkém tempu, když tým vyzve právě Sampi. Speciální zápas to bude zejména pro slovenského hráče Rudolfa "Rutko" Kovalčika, který nastoupí v prvním oficiálním zápase proti svým bývalým spoluhráčům a organizaci.

Start úvodního zápasu je v plánu od nedělních 20:00. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále eLEAGUEcz

Sestava Dark Tigers CS:GO:


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.