CS:GO

Finále Sazka eCUP nabídne další souboj mezi SINNERS a ENTERPRISE

Finále Sazka eCUP nabídne další souboj mezi SINNERS a ENTERPRISE
14. 7. 2022
  |  

Už dnes večer dojde na další bitvu mezi SINNERS a ENTERPRISE. Tentokrát se dva přední česko-slovenské týmy utkají v boji o titul ze Sazka eCUP, který bude mít hodnotu 100 000 korun. Zápas startuje od 18:00.

Dnes večer dostávají ENTERPRISE další šanci získat titul na úkor SINNERS. V rámci jarní části Sazka eLEAGUE se to nepovedlo, a SINNERS zvítězili 2:0. Souboj bude vysílán na Twitch kanále eLEAGUEcz s analýzou a komentářem tuzemských expertů.

Finále Sazka eCUP - SINNERS vs. ENTERPRISE

ENTERPRISE se do finále Sazka eCUP dostali přes vítězství 2:0 s Dark Tigers, a stejným skóre celek zdolal včera večer také tým Cryptova. Cesta SINNERS vedla přes čtvrtfinále s Outsiders23 a také těsný semifinálový zápas s eSubou.

Stěžejní úholu v zápase ENTERPRISE měli hráči the eLiVe a bulharský sniper h4rn. Oba patří z hlediska individuálních statistik k tomu nejlepšímu, co v Sazka eCUP vidíme. Pokud by jim zápas sedl i dnes, SINNERS budou mít se ziskem dalšího triumfu co dělat. 

Naopak motivace české jedničky je jasná - zakončit období s Tomášem "tomkeejs" Tomkou dalším triumfem a odjet na zaslouženou dovolenou jako právoplatná česká jednička. 

Grandfinále, jenž se bude hrát ve formátu BO3, můžete sledovat živě na Twitch kanále eLEAGUEcz od 18:00.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.