CS:GO

eSuba na Sazka eLEAGUE Finals: Dokáže tým překonat sám sebe a SINNERS v semifinále?

eSuba na Sazka eLEAGUE Finals: Dokáže tým překonat sám sebe a SINNERS v semifinále?
4. 10. 2022
  |  

eSuba chce po loňském bronzu zase získat cenný kov. Povede se to již v pátek a v sobotu na veletrhu FOR GAMES v rámci finálového podniku letošní Sazka eLEAGUE?

eSuba

Výsledky eSuba ve 2. splitu Sazka eLEAGUE


Fantastický začátek, kostrbatý závěr základní části, ale skvělé čtvrtfinále. eSuba projížděla letošní Sazka eLEAGUE jakoby jela na horské dráze. Všechno vyvrcholilo úspěšným čtvrtfinálovým zápasem s Dynamo Eclot (2:1), ve kterém se skvělým individuálním výkonem blýskla zejména nejzkušenější dvojice v podobě Dominika "blogg1s" Janity a Martina "Pechyn" Pechouška.

¨Právě kombinace zkušených opor a dravé mladosti, kterou reprezentuje zejména v létě příchozí Jakub "M1key" Krausko by mohla na SINNERS Esports v semifinále Sazka eLEAGUE platit. Má to jedno velké ALE. eSuba se nesmí v případě toho, že by se v zápase do vedení dostala, rozsypat a podlomit tak, jako se to stalo už jiným týmům, které chtěli na SINNERS vyzrát. 

Výhodou by mohlo být, že trojice hráčů blogg1s, Pechyn a luko mají historickou zkušenost z loňských FOR GAMES, kde SINNERS dokázali potrápit a odehráli s nimi solidní partii. 

Semifinále - SINNERS vs. eSuba
V semifinále se střetnou celky, které spolu mají v historii Sazka eLEAGUE (a Sazka eCUP) hned 9 vzájemných zápasů, z nichž odešli hráči SINNERS 8x vítězně, jednou z toho byla remíza. Česká jednička navíc nenašla ve zmíněných turnajích přemožitele už 14 zápasů (respektive 14 z nich v řadě ovládla).

Na tým eSuba tak v pátek před oběděm nečeká nic snadného. Celek však poslední měsíce nepředvádí vůbec špatné výkony a tak by to rozhodně neměla hra kočka s myší a tah na jednu branku.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.