CS:GO

Entropiq Prague sahají po hostovi. AJTT do nedělního zápasu s Dynamo Eclot nenastoupí

Entropiq Prague sahají po hostovi. AJTT do nedělního zápasu s Dynamo Eclot nenastoupí
16. 4. 2022
  |  

První náznak definitivního přestupu nebo pouze nutná výměna pro jeden zápas? Entropiq Prague oficiálně nahlásili do zítřejšího zápasu Sazka eLEAGUE hosta za Filipa "AJTT" Dolenského.

Filip "AJTT" Dolenský nenastoupí do nedělního zápasu Sazka eLEAGUE CS:GO proti týmu Dynamo Eclot. Organizace Entropiq Prague využila svého práva a organizátorům soutěže nahlásila před zápasem výměnu v sestavě. Jako host se do hry zapojí dvaadvacetiletý ukrajinský hráč Yaroslav "isk" Issakov. 

Entropiq Prague začali ligu porážkou se SINNERS už v době, kdy letěly světem esportu spekulace o chystaném "supertýmu" Sampi, kde by se dost možná měl i hráč zmíněné organizace ukázat. 

Zůstává tak otázkou, zda je povolání hosta do Sazka eLEAGUE pouze jakási nutnost z hlediska organizačních věcí, nebo jde skutečně o přípravu, možná již dotaženého, přestupu.

Doporučujeme všem hráčům Sazka Fantasy stáhnout dosavadního klíčového muže pro Entropiq Prague z nedělní sestavy. Nedělní stream začíná dle harmonogramu úvodním studiem před zápasem ve 13:00 a sledovat jej můžete na Twitch kanále eLEAGUEcz.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.