CS:GO

Entropiq Prague na Sazka eLEAGUE Finals: Unesou sesL a xicoz tlak stage a offline prostředí?

Entropiq Prague na Sazka eLEAGUE Finals: Unesou sesL a xicoz tlak stage a offline prostředí?
3. 10. 2022
  |  

Uspějí Entropiq Prague na finálové offline akci Sazka eLEAGUE? Tým se opět postaví v semifinále ENTERPRISE. Co by mohlo hrát roli ve prospěch sestavy pod vedením leckra?

Entropiq Prague

Výsledky Entropiq ve 2. splitu Sazka eLEAGUE


Hráči Entropiq Prague dokázali své kvality už v rámci čtvrtfinálové bitvy s Cryptovou, kterou si dokázali vždy po změně stran podmanit. Dlouhodobě však tým bojuje s (ne)konzistencí výkonů hvězdných hráčů, které bude potřebovat zkloubit dohromady, aby vše sedlo i v offline prostředí.

Velká otázka v tomto směru bude i pro FOR GAMES, kam přijede rakouský hráč Michael "sesL" Higatzberger, na jehož AWP se bude tým Entropiq Prague spoléhat. Těžkou pozici bude mít také mladičký Makedonec Zoran "xicoz" Markovski, pro kterého to bude obrovská zkušenost, ale je také neznámá, jak se s prostředním stage popere. Pokud dobře, EIQ budou mít solidní šance na to dostat se k medailové pozici. 

Semifinále - Entropiq Prague vs. ENTERPRISE
Proti Entropiq Prague však v semifinále bude stát tým ENTERPRISE, se kterým má sestava kapitána Michala "leckr" Kadlíčka velmi negativní bilanci a pokud bude chtít uspět proti loňskému vicemistrovi, musí sepnout veškeré individuální i týmové kvality dohromady.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.