CS:GO

eEriness před baráží vytáhli poslední eso z rukávu! Přichází stinx

eEriness před baráží vytáhli poslední eso z rukávu! Přichází stinx
16. 6. 2021
  |  

Baráž Sazka eLEAGUE je tady! 4 týmy v osudí, ale pouze 2 se můžou podívat do největší česko-slovenské soutěže. Tradiční organizace eEriness se svého slotu vzdát rozhodně nechce. Do akce se vrací Matěj "stinx" Štorek.

Jednadvacetiletý Čech se vrací do organizace eEriness po 6 měsících, během kterých reprezentoval organizace Eclot, respektive Dynamo Eclot. Bohužel bez většího důvodu a proto se Matěj "stinx" Štorek z týmu poroučel.

Nyní jej eEriness vytahují jako pomyslného králíka z klobouku, který má tradiční domácí organizaci pomoci vystřílet příslušnost k Sazka eLEAGUE i pro 2. split letošního roku. Jen pro připomenutí, eEriness skončili po základní části jarního splitu na posledním místě bez zisku bodu, respektive výhry na mapě. 
Nabízí se otázka, koho Matěj "stinx" Štorek vymění v sestavě. Výběr padl na Jurije "Fizarezi" Andrijčuka, který si během základní části jarního splitu připsal 200 killů a K/D 0,71. Dle našich informací se Fizarezi rozhodl pro plánování studijní budoucnosti, v níž nebude mít na CS:GO tolik času.

Obnovená premiéra stinxe vyšla na jedničku. eEriness si v úvodním zápase baráže poradili s HEROJIK 2:0 a zmíněný hráč si připsal 31, respektive 16 killů. O postupu se může rozhodnout už dnes. Ve Winners Match vyzvou eEriness Cryptovu. Start zápasu je naplánován na 13:15 a bude vysílán na twitch.tv/eleaguecz.

Sestava eEriness pro baráž Sazka eLEAGUE:


Zdroj úvodní fotografie:eclot.eu
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.