CS:GO

Dohrávka 1. kola: SINNERS porazili BRUTE 16:10, 16:6

Dohrávka 1. kola: SINNERS porazili BRUTE 16:10, 16:6
27. 8. 2021
  |  

Na jedné straně se poprvé ukáže talentovaný tým, na té druhé si chce tuzemská jednička spravit chuť po ESL Pro League. BRUTE a SINNERS se od pátečních 18:00 utkají v dohrávce 1. kola Sazka eLEAGUE.

Bude to jasné vítězství pro SINNERS? BRUTE jsou outsider nejen zápasu, ale i celého splitu a dnes se mohou prakticky pokusit pouze o zázrak, případně využít možného podcenění.

Dohrávka 1. kola podzimního splitu

SINNERS vs. BRUTE

Výsledek - 2:0

  • de_inferno (TBR pick) - 16:10 (10:5)
  • de_vertigo (SIN pick) - 16:6 (10:5)

S komentářem Mishka a Lelka se rozběhla dohrávka úvodního kola na mapě Inferno, kde favorizovaní SINNERS začínali na T-side a od počátku chtěli diktovat tempo. BRUTE se překvapivě drželi v první polovině, kdy zejména mohli děkovat spoluhráči masaker1s, který několikrát zachránil nepříjemnou situaci a vyhrál kolo pro svůj tým.

Po výměně stran se však polovina začala ubírat jasně ve prospěch SINNERS. Ti se však zastavili na 15. bodě a následně 5 kol v řadě brali BRUTE, kteří dramatizovali průběh mapy. To bylo nicméně vše, co dokázali a se skórem 16:10 skončila mapa ve prospěch SINNERS.

Na druhé mapě BRUTE všechny zaskočili, když se v úvodu dostali do rychlého vedení, nicméně pak SINNERS předvedli jízdu v podobě mnoha kol, jedinkrát v mezičase zaváhali a brali vítězství 16:6.




Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport