CS:GO

Dark Tigers nebo Inside Games? Zápas "o všechno" hned v prvním kole Sazka eLEAGUE

Dark Tigers nebo Inside Games? Zápas "o všechno" hned v prvním kole Sazka eLEAGUE
17. 8. 2022
  |  

S oběma se počítá do role outsidera Sazka eLEAGUE, oba však budou chtít překvapit a zabojovat o naději v podobě postupu do play-off. Jejich vzájemný duel je tak alfa omega toho, jak může boj na hraně baráže a play-off dopadnout.

Dark Tigers vs. Inside Games
Souboj Dark Tigers s Inside Games by měl uzavřít nedělní program prvního kola Sazka eLEAGUE CS:GO Split 2 2022. A právě tento duel může výrazně napovědět, který se zmíněných celků bude na to, bojovat na hraně baráže Sazka eLEAGUE, a koho naopak bude takřka jistě čekat baráž.

Oba celky patří k papírovým outsiderům Sazka eLEAGUE. Jejich šance překvapit zde rozhodně je, ovšem když se podíváme na výčet prvních šestky, jen těžce odhadovat, kdo by na tom měl být s formou tak, že by skončil v baráži. 

Dark Tigers
O to důležitější vzájemný souboj Dark Tigers a Inside Games bude. Získat na start ligy 3 body může mít význam nejen pro další vývoj tabulky, ale i psychickou pohodu jednotlivých hráčů, potažmo celých sestav.

Lehkým favoritem v tomto souboji budou Dark Tigers, kteří sice přišli o hráče "PR", který zamířil do Cryptova, každopádně doplnění o slovenského hráče Dominika "NIO" Maxiána slibuje více než zajímavé výkony. Roster Inside Games? Naopak velká neznámá.

Inside Games
Přímý přenos Sazka eLEAGUE můžete sledovat už v neděli během odpoledne. Na duel Dark Tigers vs. Inside Games dojde na Twitch kanále eLEAGUEcz od 19:00.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.