CS:GO

Další ostudná porážka. Inside Games neuhráli za dvě mapy s Cryptovou ani 10 kol

Další ostudná porážka. Inside Games neuhráli za dvě mapy s Cryptovou ani 10 kol
8. 5. 2022
  |  

V zápasech Inside Games se fanoušci mnoha kol nedočkávají. Ani 4. kolo nebylo výjimkou. Tým nestačil na Cryptovu, která se tak stala 4 celkem v řadě, který relativně v suchém tričku získal na soupeři 3 body.

Nováček ligy mezi favority na TOP 4 nepatřil, ovšem výsledky a výkony, které vidíme v jeho zápasech jsou více než za očekáváními. Příděly kol uštředřily Inside Games jak týmy Dynamo Eclot, tak ENTERPRISE, Entropiq Prague a v neposlední řadě také Cryptova, která dovolila na dvou mapách soupeři pohých 9 kol.

Proti Dynamo Eclot získal celek Inside Games na dvou mapách 8 kol, stejný počit i proti ENTERPRISE, jenž hráli s hostem (Adejis), ve 3. kole pak pozměněná sestava Entropiq Prague zvítězila 16:4 a 16:8 a dnes si s ING poradili také hráči Cryptova v poměru 16:3 a 16:6.

Inside Games jednoznačně uškodila ztráta NaturalG, který v týmu skončil těsně před startem ligy. Další personální problémy se kupí v průběhu a po 4 kolech je prakticky jasné, že ING budou bojovat v baráži o setrvání také pro podzimní split.

Kompletní report z dnenšího zápasu najdete buď na detailu utkání nebo v coverage článku, kde jsou také informace o dalších zápasech.

Dosavadní zápasy Inside Games v Sazka eLEAGUE:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.