CS:GO

Čtyřiatřicetiletý trenér a analytik Rejin nečekaně končí v Entropiq Prague na startu sezony

Čtyřiatřicetiletý trenér a analytik Rejin nečekaně končí v Entropiq Prague na startu sezony
23. 3. 2022
  |  

Dánský trenér a analytik Allan "Rejin" Petersen už není součástí Entropiq Prague. Cesty organizace a zkušeného matadora se rozešly těsně před startem domácí sezony a před play-off ESEA Advanced.

Zkušený Dán, který v minulosti přivedl k řadě titulů populární MOUZ, skončil podle oficiálního vyjádření včera večer v Entropiq Prague. Česká organizace s mezinárodním přesahem a sídlem v Praze oznámila konec spolupráce na svých sociálních sítích. 

„After mutual agreement, Entropiq Prague and RejinCS have decided to part ways,“ přispěli Entropiq na svém Twitteru velmi strohým vyjádřením. K rozhodnutí navíc došlo těsně před offline akcí na Slovensku v podobě Tipsport Road to MČR: Bratislava a také Sazka eLEAGUE.

Spolupráce trvala přibližně půl roku. Tým za tu dobu zažil několik offline akcí, vzestupů a pádů, které reprezentovaly neúspěchy na finále Sazka eLEAGUE či MČR. Ambiciozní projekt tak s největší pravděpodobností potřebuje nový impuls v podobě hlavního trenéra. 



O něco vstřícnější byl samotný dánský trenér, který poděkoval všem svým svěřencům s dodatkem, že věří v brzké shledání v budoucnu: „Thank you so much for the time @Entropiqteam! Been amazing to work with these young people! I love to see the way they evolved and I am sure these are people we will see more of in the future! leckr_; Ajtt_cs; honesbos; kwt_cs; CSMoriiSko ! Got nothing bad to say at all.“ 

Zároveň Allan "Rejin" Petersen nabídl v komentáři na Twitteru informaci o své budoucnosti, které překládáme z originálu do češtiny: „Za sebe, protože můj ESIC ban vyprší za 2 měsíce, chci se vrátit jako hlavní trenér. Naučil jsem se tolik za ty 2 roky, které jsem byl pryč. Hlavně o sobě a o typu trenéra, kterým chci být. Budu zpět lepší a silnější než kdy předtím! Hodně lásky všem!“ 

Organizace zatím neoznámila Rejinovu náhradu. Pokud nebude jasno během pár hodin, je dost možné, že je teprve vybíráno z možných alternativ. Při pohledu na možnosti na domácí scéně je však s největší pravděpodobností jasné, že se tým bude dívat do zahraničí.

Zdroj úvodní fotografie: Youtube @Entropiqteam

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.