CS:GO

Souhrn čtvrtfinále: Entropiq přetlačili BRUTE, ENTERPRISE eSubu

Souhrn čtvrtfinále: Entropiq přetlačili BRUTE, ENTERPRISE eSubu
17. 6. 2021
  |  

Dvě napínavé BO3 série jsou na spadnutí. ENTERPRISE se pokusí vyřadit eSubu ve čtvrtfinále a BRUTE se chtějí popasovat v roli outsidera s Entropiq Prague. Sleduj průběh živě.

ENTERPRISE vs. eSuba

Výsledek - 2 : 1 (de_overpass 16:7; de_mirage 2:16; de_vertigo 16:6)

Úvodní mapa eSubě absolutně nevyšla. ENTERPRISE od začátku tahali za správný konec provazu a velmi dobrou taktickou hrou svého soupeře přeháli. Polovina končila za stavu 10:5 právě pro EP, kterým následně ale za T-side nevyšly pistolky, když blogg1s v 1v1 souboji uspěl s Forsyym. To bylo však prakticky všechno, co eSuba vymyslela.

Na druhou mapu nastoupila úplně jiná eSuba, která odmítala připustit porážku 0:2. Jaro vedl svůj tým do Mirage s absolutně čistou hlavou a od začátku bylo jasné, že modrá krev chce odplatu. Tu doručila se vším všudy. Výsledek 16:2 znamenal jediné, zápas pokračuje.

Vertigo nabídlo další slušnou, a v první polovině i velmi vyrovnanou, podívanou. ENTERPRISE ale znovu ukazovali své kvality. Především Levi a lucasP řádili a připsali si několik důležitých bodů. V druhé polovině se navíc přidal také the eLiVa, kterému první polovina nesedla a jeho tým mířil za vítězstvím. Skóre se zastavilo na výsledku 16:6. ENTEPRISE míří za odvetou se SINNERS. 
Mirage jsme hodili za hlavu, řekli jsme si dobrý zápas a šli jsme do Vertiga.
the eLiVe
Hráč ENTERPRISE
T strany rozhodly na všech mapách od obou týmů. To se nemůže stát.V dalším splitu si jdeme pro půl milionu.
blogg1s
Hráč eSuba

Entropiq Prague vs. BRUTE

Výsledek - 2 : 0 (de_inferno 16:13; de_nuke 16:12)

Leckr z Entropiq Prague se stal hlavní tváří postupu do semifinále. 55 killů na dvou vyrovnaných mapách znamenalo výrazný podíl na postupu přes BRUTE do semifinále.

BRUTE na obou mapách šli v polovině do vedení, ale ani jednou nedokázali solidně rozjetou sérii dostat pod kontrolu a do vítězného konce. 
Jaká životka? To je ode mě klasická hra. Jsem rád, že jde vidět, že nejsem žádná lopata.
Leckr
Reakce na 55 killů v zápase
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport