CS:GO

Čtvrtfinále Sazka eLEAGUE: eSuba v konfrontaci s Entropiq Prague, Cryptova se pokusí překvapit EP

Čtvrtfinále Sazka eLEAGUE: eSuba v konfrontaci s Entropiq Prague, Cryptova se pokusí překvapit EP
16. 6. 2022
  |  

Už dnes se od 17:00 rozběhnou dva čtvrtfinálové zápasy Sazka eLEAGUE. V tom prvním se eSuba pokusí prolomit negativní bilanci s Entropiq Prague, posléze Cryptova nastoupí proti ENTERPRISE.

 


Play-off Sazka eLEAGUE je tady! Čtvrtfinálová utkání proti sobě svedou eSubu s Entropiq Prague a ENTERPRISE s týmem Cryptova. Co nás čeká během čtvrtečního večera, kdy se zápasy odehrají?

eSuba vs. Entropiq Prague

V historii Sazka eLEAGUE dokázala eSuba porazit Entropiq Prague pouze jednou, v rámci 2. splitu v roce 2021. Během jarní části 2022 se radoval opět Entropiq Prague v poměru 2:0 přes výsledky 16:7 a 16:10 na Infernu, respektive Mirage.

Právě negativní bilanci, která v Sazka eLEAGUE čítá 3 výhry Entropiq Prague, jednu remízu a jedno vítězství týmu eSuba, se pokusí zmíněný celek zlomit. Pro pražskou sekci Entropiq bude hrát zřejmě negativní roli fakt a nutnost hrát s někým jiným, než twistem, patrně Janem "HONES" Urválkem, který v závěrečném zápase Sazka eLEAGUE zářil.

Na straně druhé bude pozornost soustředěna zejména na Dominika "blogg1s" Janitu, který je ústřední postavou celku. Doplňovat by jej měl na pozici riflera, případně double-AWP, Martin "zur1s" Sláma. Zápas mezi Entropiq Prague a eSubou startuje od 17:00, předtím můžete sledovat předzápasové studio.

ENTERPRISE vs. Cryptova

Následně, přibližně od 20:30, nastoupí do zápasu ENTERPRISE s týmem Cryptova. Poslední vzájemný zápas v rámci 7. kola Sazka eLEAGUE skončilo remízou, když ENTERPRISE zvládli Inferno 16:12, Cryptova následně Mirage 22:19.

Cryptova dokázala neuvěřitelně remizovat hned ve 4 zápasech ze 7 celkových, v rámci základní části Sazka eLEAGUE, což stačilo k poslednímu postupovému místu do play-off. V rámci vyřazovací části bude však třeba toto ještě povýšit, tedy v BO3 sérii zvítězit. ENTERPRISE v tomto budou pro ambiciózní celek velký test.

ENTERPRISE se rozjeli také v Evropě, kdy se jim povedlo zvládnou swiss formátem hranou skupinu Elisa Invitational, a tým si tak zajistil play-off.

Lehkého outsidera série, tým Cryptova ve většině zápasů z pozice snipera táhl zejména Tomáš "Zyored" Cvaniga, který aktuálně má K/D z prvního splitu 1,15. O něj se v rámci série pokusí opřít.

Obecně nás čekají dvě velmi zajímavá, a vyrovnaná, čtvrtfinálová utkání play-off Sazka eLEAGUE. Sledovat vše můžete na Twitch kanále eLEAGUEcz. Zahrát si můžete také Sazka Fantasy, kde už je možné skládat soupisky pro čtvrtfinále.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.