CS:GO

Čtvrtfinále Sazka eCUP klepe na dveře! Dnes do turnaje naskočí SINNERS, ENTERPRISE, DNE a EIQ Prague

Čtvrtfinále Sazka eCUP klepe na dveře! Dnes do turnaje naskočí SINNERS, ENTERPRISE, DNE a EIQ Prague
12. 7. 2022
  |  

Čtvrtfinále Sazka eCUP Summer 2022 startuje již dnes odpoledne. Do boje se postaví také TOP 4 z jarní části Sazka eLEAGUE, tedy SINNERS, Dynamo Eclot, ENTERPRISE a Entropiq Prague. Potvrdí roli favoritů?

Do turnaje Sazka eCUP, v němž hrají týmy o 250 000 korun, naskočí také nejlepší čtyřka celků z jarní části Sazka eLEAGUE. Jmenovitě jde o SINNERS, kteří vyzvou tým Outsiders23, Entropiq Prague, kterým se postaví Cryptova, Dynamo Eclot půjde na eSubu a program uzavře duel ENTERPRISE s Dark Tigers

Čtvrtfinále se bude hrát vždy po dvou zápasech současně, tudíž na streamu, který poběží dnes od 16:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz, bude vysílán vždy jeden zápas v čase od 16:00, jeden od 19:30. 

Čtvrtfinálové zápasy Sazka eCUP

Bude také zajímavé sledovat, v jakých soupiskách nakonec celky nastoupí, podle všeho totiž Dynamo Eclot sáhne po dvou hostech v sestavě, naopak po včerejšku je jasné, že Cryptova už bude hrát z dvojicí nových hráčů - Oldřich "PR" Nový a také Martin "beryP" Beránek. Stejně tak s nováčky se pokusí představit v dobrém světle Dark Tigers.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.