CS:GO
Sazka Fantasy

Čtvrtfinále klepe na dveře, koho vybrat do Sazka Fantasy sestavy?

Čtvrtfinále klepe na dveře, koho vybrat do Sazka Fantasy sestavy?
12. 10. 2021
  |  

Blíží se závěr Sazka eLEAGUE 2021, Entropiq Prague a SINNERS se již připravují na FOR GAMES, ještě předtím se však odehrají čtvrtfinálové souboje, které určí jejich vyzyvatele. Koho doporučujeme do středečních sestav?

Středeční čtvrtfinále přinese dvě BO3 série se zajímavými soupeři. Na jedné straně budou stát ENTERPRISE, kteří nepostoupili přímo do semifinále, jen kvůli horšímu poměru vyhraných a prohraných kol, na straně druhé Dark Tigers, kteří bojovali do poslední chvíle na hraně baráže a play-off. Druhou čtvrtfinálovou tvojici vytvoří Sampi a eSuba, tedy týmy ze středu tabulky základní části.

Přehled čtvrtfinálových zápasů:

Vzhledem ke složení dvojic a poměru sil favoritů se nabízí prakticky celou sestavu v Sazka Fantasy namířit do tábora ENTERPRISE Esports, včele s forsyym na sniperovi a MATYSovi na pozici HS Mastera.

Z nabízených možností pozice Bomb specialisty vychází nejlépe poměrem cena / výkon Adejis, který však zároveň velmi často chodí pro Entry killy a tudíž je otázka, na kolik možností s položením (nebo zneškodněním bomby) dostane. Na této pozici také obstává in-game leader Sampi system.

Při volbě "pistolníka" (Pistol Guru) bychom přemýšleli nad zur1sem nebo creZem, oba hráči budou mít proti favoritům co dělat a hra s pistolemi je dost možná velmi častý scénář.

Veškeré statistiky je možné získat také na sazkafantasy.isport.blesk.cz při vytvoření účtu a založení zdarma členství Fantasy+.

Zdroj úvodní fotografie: Ilustrační foto / Sazka Fantasy

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport