CS:GO

CS:GO talent tým Sazka eLEAGUE: Kdo bude provázet 2. splitem?

CS:GO talent tým Sazka eLEAGUE: Kdo bude provázet 2. splitem?
18. 8. 2021
  |  

Kdo bude provázet druhým splitem Sazka eLEAGUE v CS:GO? Chybět nebude moderátorka Bára ani další ostřílení komentáři a analytici.

Populární moderátorka Bára Dvorská, kterou je možné kromě vysílání Sazka eLEAGUE poslouchat také na Fajn Rádiu nebo ji vidět na řadě sportovních a kulturních akcí, bude v případě CS:GO také součástí 2. splitu v letošním roce.

Na analyst desku ji bude doplňovat stálice v podobě bývalého profesionálního hráče a majitele Teamu Gravity Davida "KAPARZO" Laciny, který je součástí vysílání od premiérového vysílání této domácí soutěže na jaře 2020. Společně s ním se na analyst desku objeví nebo prostřídají další dva aktéři. Jedním z nich je svitavský rodák a bývalý mluvčí "města gamingu" Jiří "Bananides" Johanides a jednou novinkou bude příchod Huberta "Cannie" Ludwiga, který se zároveň bude spolupodílet na tvorbě obsahu pro Sazka Esport.
Mishek a Storm při vysílání  jarní části Sazka eLEAGUE
Mezi komentátory se pak objeví zkušená trojice Ondřej "Lelek" Kvarda, Tomáš "Storm" Svoboda a Michal "Mishek" Kabele, kterou můžete znát nejenom z vysílání Sazka eLEAGUE, ale také dalších soutěží a ve všech 3 případech i jiných her. Nicméně v tomto případě jsou vám připraveni zprostředkovat to nejlepší CS:GO na domácí scéně doplněné o pikantnosti ze zákulisí a popichování v žebříčcích Sazka Fantasy.

Veškeré informace o talent týmu, včetně odkazů na sociální sítě, najdete v naší záložce Komentátorský tým Sazka eLEAGUE.

Úvodní Sazka eLEAGUE CS:GO vysílání k podzimnímu splitu 2021 začíná v neděli 22. srpna od 13:00 na twitch.tv/eleaguecz.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.