CS:GO

CS:GO na FOR GAMES už zítra. Co nás čeká v rámci harmonogramu?

CS:GO na FOR GAMES už zítra. Co nás čeká v rámci harmonogramu?
6. 10. 2022
  |  

Semifinále Sazka eLEAGUE se blíží. Co nás čeká během pátečního harmonogramu na stage v rámci veletrhu FOR GAMES? Dorazíte podpořit svůj oblíbený tým?

Už během pátečního programu na streamu a stage Sazka eLEAGUE v rámci PVA Expo Letňany se diváci dočkají zajímavé podívané. Kromě stradičních studií, kterými bude provázet Vojtěch "Wango" Pres a jeho hosty budou hráčka a analytička Miley s trenérem Cryptovy Replayem, se můžete těšit na dva našlapané zápasy mezi SINNERS a eSubou, respektive Entropiq Prague a ENTERPRISE.

Semifinále Sazka eLEAGUE

SINNERS vs. eSuba
Entropiq Prague vs. ENTERPRISE
Kromě toho se pochopitelně mohou fanoušci bavit doprovodným programem na stáncích partnerů a týmů, nebo také na zajímavé soutěže. Navíc pokud se vám podaří, tak můžete odchytit své oblíbené hráče nebo trenéry, či komentátory a nechat si od nich podepsat dres či jiný merch.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.  

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.