CS:GO

Entropiq Prague zase čtvrtí. SINNERS berou "hořký" bronz

Entropiq Prague zase čtvrtí. SINNERS berou "hořký" bronz
8. 10. 2022
  |  

Do zápasu o bronz se nečekaně podívali hráči SINNERS, vůbec poprvé v Sazka eLEAGUE a vítězně. Entropiq Prague nestačili v těsném závěru Mirage, na Vertigu to byla krasojízda vítězů.

Zápas o bronz: SINNERS vs. Entropiq Prague

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:12
  • de_vertigo 16:4
  • de_inferno

Úvodní mapa zápasu o 3. místo odstartovala pro SINNERS další tradédií. Rakouský hráč sesL dokázal clutchnout nepříjemnou situaci a odstartoval tak úspěšný start pro Entropiq Prague. SINNERS se dokázali posléze vrátit do hry také, a díky tomu bylo po 10 kolech srovnáno na 5:5.

Skvělý play si připsal posléze hráč Entropiq Prague MoriiSko, který se dostal do zad bránícím hráčům a jeho spoluhráči následně zařídili úspěšný 6. bod. ECO u SINNERS znamenalo zvýšení náskoku na 7:5. V závěru poloviny však parta Michala "leckr" Kadlíčka podcenila situaci a zaváhala proti force buy, clutch in-game leadera bohužel nevyšel (3K v 1vs4) a SINNERS tak náskok snížili na 6:8, respektive 7:8.

Následný pistol round už si favorit zápasu pohlídal i díky skvěle hrajícímu Maxi "SHOCK" Kvapilovi, který ve své krasojízdě pokračoval i v dalších kolech a SINNERS šli do vedení 9:8. Zmíněný hráč kraloval i při plném nákupu obou stran za stavu 10:8, kdy dokázal se svými spoluhráči položit bombu na "A" plantu bez smoke, a navíc dokázal následně získat 3 další killy, kterými určil průběžný stav 11:8.
S tragickou CT stranou Entropiq Prague nic neudělala ani pauza, která byla volena. Prvního bodu se dočkal vyzyvatel SINNERS až za stavu 8:15, kdy AJTT dokázal zabít v rozhodující 1v1 Beastika. Následně se nedařilo favoritovi mapu nadále ukončit. Zas a znovu to byl Filip "AJTT" Dolenský, díky kterému si Entropiq Prague připsali 12. bod. Následně však zkušenosti převážili na stranu SINNERS, kteří tak zvítězili 16:12.

SINNERS podchytili tentokrát úvod další mapy, kdy dokázali zvítězit nejen v pistol round a dalších kolech, skvěle hrající Zero se ZEDKEM si navíc podmanili také první full-buy. Prvního bodu se po retake dočkali Entropiq Prague až v 6. kole.

Ani to však pro větší rozjezd nestačilo, Entropiq Prague (celkově jen 18 killů v danou chvíli) byli zahnáni k další taktické pauze, ani ta však nepomohla a SINNERS zvyšovali náskok na 9:1 po 10 odehraných kolech. I když se dostal tým Entropiq k dalšímu bodu, opět nedokázal navázat a SINNERS kráčeli za vítězstvím. Polovině končila za stavu 12:3. Konec nastal však hned při startu druhé půle, SINNERS získali bronz po vítězství 16:4.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.