CS:GO

Sazka eLEAGUE 4. kolo: Cryptova nezvládla závěry map a prohrála se SINNERS 0:2

Sazka eLEAGUE 4. kolo: Cryptova nezvládla závěry map a prohrála se SINNERS 0:2
11. 9. 2022
  |  

Cryptova sahala v duelu se SINNERS minimálně po bodu. Zkušenosti soupeře však byli proti a česká jednička zvládla koncovky map, čímž si zajistila další 3 body.

Cryptova vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 10:16
  • de_inferno 15:19

Cryptova odstartovala duel se SINNERS za CT stranu na mapě Overpass. Také díky této výhodě byl úvod více než vyrovnaný. Ostravská organizace zvládla několikrát vítěznou sérii v řadě a po 10 kolech vedli 6:4. Zásluhu na tom mělo zejména duo Zyored & PR. Zároveň se však přidávala i další trojice hráčů Cryptovy.

Za SINNERS se na scoreboard dostávala zejména hvězda David "forsyy" Bílý, která zaznamenala 11 killů. Následně však Cryptova zahodila dobře rozehraná kola a bylo srovnáno na 6:6. Po nejvyrovnanější možné polovině ovládla Cryptova první 3 kola na T-side a dostala se tak do vedení 10:8. Opak byl však pravdou a SINNERS předvedli fantastickou CT stranu, získali 8 kol v řadě a zvítězili 16:10.

Tomáš "Zyored" Cvaniga zářil a Cryptova držela se SINNERS krok. Minimálně po první půli mapy de_inferno, kde právě ostravský celek startoval za T stranu. Po 15 odehraných kolech svítil na scoreboardu stav 8:7 ve prospěch SINNERS. 

Cryptova se ani po neúspěšném startu druhé půle odmítala vzdát a po nástupu dokázala srovnat dokonce na 13:13. Dobře hrající David "forsyy" Bílý a excelující Sebastian "beastik" Daňo však odmítali dopustit překvapení, což dopomohlo stavu 14:13. Přetahovaná však vyvrcholila až ve stav 15:15 a tedy prodloužení.

Zde měli opět v některých pasážích blíže hráči Cryptova, opak byl opět pravdou a SINNERS dokázali zvítězit v nejrychlejším možném čase.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.