CS:GO

6. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS zpět na čele. Inside Games míří do baráže

6. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS zpět na čele. Inside Games míří do baráže
22. 5. 2022
  |  

Šesté kolo Sazka eLEAGUE dnes výjimečně startuje už od 9:30, respektive 10:00, kdy se rozběhne první zápas. Kdo si zajistí místo v TOP2 nebo kdo naopak padne v předposledním kole do baráže?

 

Zápasy a výsledky 6. kola

Cryptova vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 11:16 (8:7)
  • de_mirage 9:16 (4:11)

Průběh:
Očekávaný zápas Cryptova vs. Dynamo Eclot nabídl hned od prvního kola velmi zajímavou podívanou. Ostravská organizace začínající na CT straně využívala svého snipera Tomáše "zyored" Cvanigy, který společně Markem "kinzo" Bílkem držel nad vodou šance týmu na úspěch. Dynamo Eclot se postupně rozkoukávalo a v prvních 10 kolech obralo soupeře rovnou o 4 body. 

Vyrovnaná podívaná se však natahovala až do závěru první půle, kdy se oba týmy rozešly smírně za stavu 8:7 (Cryptova ve vedení). Dynamo Eclot táhl tradičně kdo jiný, než Martin "Dytor" Handl, který si připsal kill i v pistol round, ale to tým nakonec prohrál. Po prohraném 16. kole se však Dynamo rozjelo, po 2 kolech srovnalo a následně šlo i do vedení. Cryptova však opět sahala po srovnání, když snížila na 11:12, pak však přišlo clean & easy kolo a Dynamo Eclot opět odskočilo.


Entropiq Prague vs. Dark Tigers

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:14 (8:7)
  • de_mirage 16:11 (9:6)

Průběh:
Souboj o baráž. Entropiq Prague ani Dark Tigers nechtějí zamířit do baráže, na jednoho z nich to však nejspíš padne. O to důležitější byl jejich zápas, který odstartoval lépe na mapě Inferno pro DTG, kteří se rychle ujali vedení 3:0, posléze 5:2. Velkou zásluhu na tom měl zejména HenkkyG, jenž během úvodních 12 kol nasbíral 10 killů. 

V té době už však otěže přebírali Entropiq Prague, kteří se dostali do vedení 6:5, posléze 7:5. Dark Tigers však sérii 5 vítězných kol soupeřova týmu přerušili a závěr poloviny nakouskovali do stavu 7:8. Dark Tigers ale za T-side zvládli pistol round i další kolo a šli do vedení 9:8. Posléze vedoucí tým zvládl také první full buy obou strana dostal se do vedení už v poměru 11:8, což vyvolalo taktickou pauzu Entropiq Prague.


ENTERPRISE vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 9:16 (5:10)
  • de_overpass 8:16 (5:10)

Průběh:
SINNERS odstartovali Inferno ziskem 3 kol v řadě, na které stejným počtem reagovali také ENTERPRISE, za které už nastoupil jak h4rn, tak stinx. Následná kola se také dělila a tudíž na scoreboardu svítil stav 4:4. Posléze však česká jednička nastolila velké tempo, jemuž vyzyvatel z posledního finále nestačil a velmi rychle prohrával už 4:8. Zásluhu na tom měl zejména Adam "NEOFRAG" Zouhar s 10 a Max "SHOCK" Kvapil s 9 killy.

ENTERPRISE se dokázali zvednout až v 15. kole, kdy clean & easy snížili na 5:10, přesto se však jejich CT strana dala považovat za neúspěšnou. Navíc SINNERS dokázali získat také pistol round a odstartovali úspěšně tažení za vítězstvím. 


eSuba vs. Inside Games

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:3 (13:2)
  • de_nuke 16:4 (11:4)

Průběh:
eSuba nastoupila na outsidera Inside Games ve velkém stylu a první polovinu dokázala totálně dominovat, když za CT stranu soupeře prakticky k ničemu nepustila. Zásluhu na tom měl prakticky celý celek, jenž se držel na pozitivních K/D hodnotách (až na Leviho, v polovině 10/11). 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.