CS:GO

Šok na Sazka eLEAGUE: eSuba poráží 2:0 SINNERS a postupuje do finále!

Šok na Sazka eLEAGUE: eSuba poráží 2:0 SINNERS a postupuje do finále!
7. 10. 2022
  |  

Neuvěřitelný průběh mělo semifinále Sazka eLEAGUE mezi SINNERS a eSubou. Druhý jmenovaný celek šokoval fantastickým nástupem do obou map série, díky čemuž získal náskok, který přetavil ve vítězství a postup do finále.

Semifinále: SINNERS vs. eSuba

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 7:16
  • de_overpass 6:16
  • de_ancient

Lukáš "levi" Bouřa dokázal clutchnout v prvním kole nepříjemnou situaci a eSuba se dostala i díky dalším kolům do trháku. Postupně se zapojil s AWP také Dominik "blogg1s" Janita a eSuba zvýšila v úvodu náskok už na 7:0. V posledním případě dokonce outsider zápasu zvítězil způsobem clean & easy.

Následně vystavila eSuba stopku také v exekuci "A" plantu a náskok se zvyšoval. Fanoušci SINNERS v publiku byli opařeni výkonem, který soupeřící celek předváděl a obhájce triumfu za T-side nedokázal získat ani kolo a ztráta se postupně navýšila už na 0:12. Zmíněný blogg1s měl v této fázi hry na svém kontě neuvěřitelných 17 killů, luko 13 a ani další nezaostávali.

SINNERS se k prvnímu bodu dostali až ve 13. kole, hned při dalším střetu plných nákupů však opět vyhořeli dalším clean & easy způsobem. Polovinu nakonec ovládla eSuba v poměru 13:2, posléze začala i vyhraným pistol round ale následně vystavil stopku (4killy) David "forsyy" Bílý a SINNERS tak získali 3., nesmírně klíčový, bod. eSuba k vítězství došla až za stavu 16:7.

Očekávaný nástup na mapě Overpass se od SINNERS nekonal. eSuba dokázala opět vstoupit skvěle, byť po 5 kolech svítil na scoreboardu stav 3:2, po 15 kolech to byl stav 12:3. Start druhé půle připomínal stejnou situaci jako na první mapě, tentokrát však eSuba dokázala mapu ukončit ještě dřív (16:6) a zkáza SINNERS byla dokonána.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.