CS:GO

Semifinále Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE otočili bitvu s Entropiq Prague

Semifinále Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE otočili bitvu s Entropiq Prague
7. 10. 2022
  |  

Skvělou podívanou fanouškům nabídlo semifinále Sazka eLEAGUE mezi Entropiq Prague a ENTERPRISE. Outsider byl opět blízko skalpu, tentokrát však zasáhl rumunský hráč Blytz.

Semifinále: Entropiq Prague vs. ENTERPRISE

Výsledek - 1:2
  • de_dust2 16:14
  • de_inferno 10:16
  • de_overpass 10:16

Skvělá podívaná mezi ENTERPRISE a Entropiq Prague odstartovala na mapě de_dust2. Skvělý start party pod vedením Michala "Leckr" Kadlíčka dal záminku pro skvělý výkon jej i jeho spoluhráčů. Na druhé straně se za ENTERPRISE těžce dostávali všichni hráči a byť měl jejich soupeř solidní náskok, půle skončila stavem 7:8. 

Ve druhé polovině se utrhl Filip "AJTT" Dolenský, který nasměřoval svůj tým k finálním bodům, ovšem i v tomto případě se dokázali EP vrátit do hry. Všechno vyvrcholilo až ve 30. kole, kdy se právě zkušenému Leckrovi podařilo úspěšně retaknout a zajistil tak svému týmu vedení 1:0 (16:14).

Inferno si však jednoznačně podmanil rumunský hráč Raul "Blytz" Gligor, který kraloval pozici "banán" za startující T-side i následně za CT stranu. Prvě v první polovině Entropiq Prague výrazně propadali (opět po dobrém startu) a po výsledku 5:10 se již těžce vracelo do zápasu. Erik "The eLiVe" Sith dovedl svůj tým k vítězství 16:10 a vše směřoval na decider v podobě mapě de_overpass.

Historie se začátkem mapy opět opakovala. Entropiq Prague se ujali vedení 6:1 a směřovali za skvělou polovinou. ENTERPRISE se však v tu chvíli dostali do hry a mapu pod kontrolu. Po vyrovnané polovině 7:8, dokázali EP skvělým vstupem do T-side dominovat a následně i zvítězit 16:10. ENTERPRISE tak zvítězili 2:1 a postoupili do finále.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.